Innehåller reklamlänkar

Ska din hund få några presenter i sommar?

6 saker som underlättar för din hund under sommaren!

Sommaren är härlig! Ibland kanske lite väl varm, lite väl regnig eller lite väl myggig - det beror på vem du frågar. Vi har samlat tips som underlättar för hundägare.

Regnoverall

Rukka Protect Overall Grå, 849 kr

Vissa hundar avskyr att bli blöt, medan andra inte har något emot det alls. Regniga dagar innebär blöta och smutsiga hundar.  Denna overall från Rukka består av ett vattenavstötande material som skyddar mot fukt och yttre påfrestningar.  Den är designad för att hålla din hund torr och ren även under de mest ruggiga väderförhållandena.

Köp här: Rukka Protect Overall, 849 kr (Reklamlänk)

Vattenflaska

Little&Bigger Travel Flaska Rostfritt Stål 800 ml, 199 kr

Det är särskilt viktigt att ta med vatten under varma hundpromenader och utflykter för att hålla din hund hydrerad. En vattenflaska med inbyggd skål är en mycket praktisk lösning eftersom den gör det enkelt att ge hunden vatten när som helst och var som helst. Dessa flaskor är designade för att vara lätta att bära och använda, vilket gör dem till ett perfekt tillbehör för alla hundägare på språng. De är inte bara bekväma, utan också hygieniska, eftersom de förhindrar att din hund dricker från osäkra vattenkällor. Att ha tillgång till rent vatten hjälper också till att reglera din hunds kroppstemperatur, särskilt under varma dagar, vilket minskar risken för värmeslag. En vattenflaska med inbyggd skål är väldigt fiffigt och enkelt att plocka med sig!

Köp här:  Little&Bigger Travel Flaska Rostfritt Stål 800 ml, 199 kr (Reklamlänk)

Kylmatta

Kylmatta, 239 kr

Ibland är det svårt för hunden att hitta en bekvämt kylande plats att vila på, särskilt under de varma sommarmånaderna när temperaturen stiger. Hundar kan lätt bli överhettade och få svårt att reglera sin kroppstemperatur, vilket kan leda till värmeslag och andra hälsoproblem. En kylmatta kan vara en idealisk lösning för att hjälpa hunden att hålla sig sval och bekväm.

Rukka Cooling Tube Kylscarf, 159 kr

Köp här: Rukka Cloudy Kylmatta Grå, 239 kr (Reklamlänk)

Kylscarf

Ett smidigt sätt att kyla hunden under promenaderna är genom att använda en kylscarf som hunden kan bära runt halsen. Du sköljer den i kallt vatten och kramar ut den före användning.

Köp här: Rukka Cooling Tube Kylscarf, 159 kr (Reklamlänk)

Flytväst

Hurtta Life Savior Eco Hundflytväst, 749 kr

Även om din hund är en van simmare kan flytväst vara en god idé för att vara på den säkra sidan. Det finns trots allt starka strömmar.  Vissa hundraser kan dessutom ha svårare att simma på grund av sin kroppsbyggnad.

Köp här: Hurtta Life Savior Eco Hundflytväst, 749 kr (Reklamlänk)