Det finns många träningssorter att välja bland, men var ska man börja? Vi guidar dig!

Redaktionen tipsar: Kul träning!

Nu när det börjar bli dags för solen att kika fram - börjar vi dessutom bli sugna på mer utomhusaktiviteter! Tävlingssäsongen drar strax igång och vi tipsar såklart om våra bästa aktiviteter!

        Apportering

        En perfekt aktivitet för hunden som älskar att gripa tag och bära runt på saker. Dels är det en rolig aktivering för hunden – men passa på att använda det för din egen vinning också, kanske kan du lära hunden att hämta dina tofflor varje morgon? Läs mer här!

Skogsagility 

Man behöver inte alltid åka ut till brukshundsklubben eller investera i dyr utrustning för att träna agility – det räcker med att vara lite kreativ! Nästa gång du är ute i skogen, prova på skogsagility! Här kan du läsa mer om lite olika tips!

Bygg din egen bana 

Känner du att du ändå vill träna lite traditionell agility i trädgården? Här har du ett gäng tips på hur du bygger din egen agilitybana!

Rallylydnad 

Rallylydnad är en sport där man blandar lydnadsövningar med tricks och freestylemoment. Det kanske är det du och din fyrbenta vän ska fokusera på i sommar? Läs mer här!

Viltspår 

De flesta hundar tycker om att spåra! Kanske är det dags för dig att ge dig ut i skogen och testa? Här finns mer information och inspiration om sporten!