Vässa hundkunskaperna

Vässa hundkunskaperna

Äntligen! Ett fullspäckat nummer av Härliga Hund med temat: VÄSSA HUNDKUNSKAPERNA! Och det vill väl ändå alla? På något vis kan man alltid bli bättre…

Redaktionen tipsar om kurser, läger, böcker, bloggar och poddar! Hur du får igång vardagträningen med en kul app, Per Jensen berättar om det senaste på forskningsfronten. Vi frågor oss: Är nosen bättre än näsan? Har du en vallhundsras? Kanske du är sugen på att låta din vallhund få prova på det den är ämnad för?

Månandes ras är den tuffa, skäggiga schnauzern. En aktiv ras som trivs lika bra i alla väder och gillar ett aktivt liv.

Hundporträttet i detta nummer är den sjuårige afghanhunden Adamo som gillar att springa fort, som den vinthund han är, och att vara i centrum. Att han blev utsedd till den vackraste afghanhunden av alla på Crufts år 2019 var enormt stort, säger matte Kristy Bello Herrera.

Härliga Hunds medarbetare Carro Alupo berättar om sitt hundliv, hur längtan efter att kunskap, ”När insikter nås på djupet är det ren magi”, säger hon själv. Det handlar om relationen hund och människa på alla nivåer! Att få människor och hundar att förstå varandra är en stor drivkraft.

Allt detta och mycket mycket mer finns att läsa i det senaste numret av Härliga Hund!

Är du inte prenumerant ännu? Här kan du läsa mer om våra prenumerationer.

Aktuellt