Nya numret ute nu

Nummer 7 av Härliga Hund

Nummer 7 av Härliga Hund

Äntligen dags för sommarnumret av Härliga Hund! Fylld med massor av härlig läsning för stranden, vilostolen eller till frukostkaffet.

Älskar du att fotografera? Och speciellt din hund? Fotograf Åsa Jakobson tipsar om 6 enkla sätt att få bättre bilder. Ladda telefon eller systemkamera och sätt igång. Alla kan blir bättre fotografer.

Sommaren innebär för de flesta lite extra tid tillsammans. Alltså mer tid för lek och träning för barn, vuxna och hund. Lär er tillsammans karusellen, slalom mellan benen och ta av strumpan. Vi visar hur det går till.

Miniaussien Cody

Har du följt med i serien om miniaussien Codys valpliv. Ja, det är gulligt med valpar, men här handlar det om lugnet före stormen. Man kan ju gissa att Cody har hittat på lite att roa sig med. Jeanette Bergenstav skriver underhållande om livet med valp.

Vi bjuder på supersmarriga recept från Lotta Henrikssons fina bok Morrgans hundgodis, som verkligen inte bara är godis. Vad sägs om Vovvens kroppkakor med kycklingfärs? Någon kommer älska dig extra mycket efter den middagen.

Dessutom långläsning om den engelska springer spanieln Paddy, Karin vars dröm om hund som blev sann, trädgårdsmästaren och författaren Linda Schilén som har med sig sin cavapoodel Ester överallt. Till stallet, tevestudion och växthuset.

Och mycket mycket mer…

Vill du prenumerera?

Prenumererar du inte och har svårt att hitta tidningen i din butik? Vi har alltid förmånliga prenumerationserbjudande.

Ja, jag vill börja prenumerera. 

ANNONS

Mest läst just nu

I samarbete med Distriktsveterinärerna

Vaccinationer – rätt skydd är viktigt

Bloggar

Valpsommar – det här behöver du tänka på

Tävla och vinn

Tik med valpar

Uppfödare! Har du bästa bilden?

Senaste numret