MyDOG närmar sig

MyDOG närmar sig

Börja nya året med att gå på Nordens största hundfest! Platsen är Svenska Mässan i Göteborg och datumet är 5–8 januari.

– Det känns fantastiskt att äntligen få bjuda in Sveriges hundälskare till MyDOG 2023 efter två år av pandemi. Vi har ett fullspäckat program för hundutställare, hundägare och alla som är nyfikna på hundliv under trettondagshelgen där både två- och fyrbenta är välkomna. Vi hoppas på många härliga möten och önskar alla hundutställare ett extra stort lycka till!, säger Tommy von Brömsen.

De två hundutställningarna har deltagare från alla världens hörn och i år förväntas cirka 8 000 hundar delta där de flesta av världens raser finns representerade. På plats under mässan finns även kända hundprofiler som Fredrik Steen, Anders Bagge och Anders Hallgren. Målet med MyDOG är att vara ett inspirerande event för alla hundintresserade – och givetvis är även de fyrbenta vännerna välkomna att delta som besökare.

Årets nyhet på MyDOG är den actionfyllda aktiviteten brygghoppning som innebär att en apporterande hund hoppar från en brygga ut i en pool. Det är en relativt ny hundsport men börjar bli alltmer populärt i Sverige. Sporten passar den modiga, snabba och spänstiga hunden.

Utöver brygghoppningen arrangeras en mängd olika aktiviteter, exempelvis:

  • Två hundutställningar med cirka 8 000 deltagande hundar
  • Prova på hundsport – exempelvis Nose Work och agility
  • Föreläsningar och samtal på caféscenen med bland andra hundcoachen Fredrik Steen och hundpsykologen Anders Hallgren, som passar både blivande, nya och gamla hundägare
  • Årets utställningshund koras av Svenska Kennelklubben
  • Göteborgs Charmigaste Hund utses bland hundar på plats

Hela programmet för MyDOG 2023 hittar du på https://mydog.se/

Källa: Svenska Mässan

Aktuellt