Månadens Sötnos – Midas

Månadens Sötnos – Midas

Midas är en kär och trogen vän. I hela 15 år har han funnits vi Anne-Charlotte Bergströms sida. Han är en fantastisk blandning förklarar matte, 50/50-blandning av samojed och border collie och det har skapat en klok och vänlig – men envis hund – full av energi, glad och lekfull.

Hur mötte du Midas?

– Jag mötte Midas via en annons på Blocket. Jag sökte en valp då min dåvarande hund var gammal och sjuk. Midas var en av totalt 8 valpar.

Vad gör han om dagarna?

– Midas går långa promenader i skogen varje dag, träffar andra hundar en del dagar och söker godis bland stenar och i träd med sin son Adonis. När det är fint väder så tar jag med fika och så går vi till sjön och sitter där och ser på båtar och fåglar.

När är han som gladast?

– Det är när han är i skogen och jag har med fika! Midas är fortfarande pigg och går långpromenader på 4 kilometer flera gånger i veckan.

Finns det något som han inte tycker om?

– Bananer och åska!

Vad är Midas favoritmat?

– Kokt kyckling och lax.

Vad gör han när ingen ser?

– Stjäl kattornas torrfoder.

Vilken är Midas favoritplats?

– Soffan.

Vad är det som gör Midas till den hund han är?

– Midas är en vänlig hund som tycker om människor och närhet.  Han är väldigt kramgo och tycker om att mysa och han är med mig i allt.  Han förstår många ord så han lyssnar intensivt när jag pratar med honom, han är lättlärd så han kan många konster och förstår många ord.

 

Foto Privat


 

Är din hund Månadens sötnos?

Skicka in ditt bidrag så har din hund chansen att bli Månadens sötnos. Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om vovven, en trevlig historia om din hund och hans/hennes personlighet och vad ni gillar att göra tillsammans. Glöm inte att uppge namn, adress och telefonnummer till dig själv.

Skicka detta till:

red@harligahund.se

Du kan också ladda upp en bild på vårt Facebookflöde.

Den som blir utsedd till Månades sötnos vinner ett paket från DogBox.

 

ANNONS

ANNONS

Mest läst just nu

I samarbete med Distriktsveterinärerna

Usch – min hund stinker ur munnen!

Bloggar

Valpsommar – det här behöver du tänka på

Valpliv

Använd din hunds namn på rätt sätt!

I butik nu