Fyrahunds-pappan berättar

Hundkärlek i Anders Bagges självbiografi

Hundkärlek i Anders Bagges självbiografi

Anders Bagge har alltid älskat hundar. Foto Maria Östlin

Anders Bagge är inte bara ”Idol”-profil och känd för att ha skrivit låtar åt Madonna och Celine Dión, han är även en hundälskare av rang. Exakt hur stor kärleken är går att läsa om i hans aktuella självbiografi ”Mitt liv och mina hundar”, där Bagge avslöjar att han har en engelsk bulldogg att tacka för sin ”Idol”-medverkan.

Boken utkom i slutet av oktober på Bokförlaget Forum där Anders berättar om hur han blev känd som den glada och känsliga nallebjörnen, men att det  bakom fasaden fanns stråk av mörker. Under flera år led han av panikångestattacker som var nära att knäcka honom. En väg ut ur dessa var kärleken till de hundar som blev en allt större del av hans liv.

Bokförlaget Forum, cirka 200 kr

Bröllopsbestyr på teve

I somras gifte sig Bagge med hudterapeuten Johanna Lind, där parets fyra hundar agerade brudnäbbar i kyrkan.Resan till bröllopen han man kunna följa på teve i Sjuan i programmet ”Cirkus Bagge”. Om detta och mycket mer får ni läsa i decembernumret av Härliga Hund, där vi har intervjuat Anders Bagge och träffat hans älskade hundar.

Text Cecilia Burman,Foto Maria Östlin

ANNONS

Mest läst just nu

I samarbete med Distriktsveterinärerna

Vaccinationer – rätt skydd är viktigt

Bloggar

Valpsommar – det här behöver du tänka på

Tävla och vinn

Tik med valpar

Uppfödare! Har du bästa bilden?

Senaste numret