Sportlovsvovvar som gillar snö

Flat coated retrievern Safir, 4,5 år, älskar att springa och är det dessutom snö är glädjen dubbel. Lilla Jonna 10 månader har fullt sjå med att hänga med.

Sportlovsvovvar som gillar snö

Det är ju inte bara vi människor som gillar att leka i snö. Aldrig ser man en sån glädje som när hundar släpps ut i nysnö! Har du fina bilder på hund som leker i snö? Skicka in dem till oss!

Milo Diesel är en mix cockerpoo. Den här bilden är tagen när jag hade haft honom i cirka 2 veckor och snön hade kommit, han var väldigt skeptisk till en början men efter ett tag så började han älska snön och här har jag fångat ögonblicket han precis borrat ner hela ansiktet i snön. Inskickat av Sara Berglund.
Det här är Mille som flyttade hem till oss så sent som i december 2017! I höstas började vi fundera på att skaffa hund men vi kände samtidigt att det skulle ta lite för mycket energi med en valp. Ödet gjorde att vi fick ta över Mille och vilken lyckoträff det visade sig vara. Han är 4,5 år, bordercollie/labrador och helt underbar. Det absolut bästa han vet är bollar. Här ligger han lycklig och nöjd efter en massa bus med bollen i snön på Järvafältet. Den här bilden talar för sig själv, massor med energi och glädje. Kram från oss, Karin Kraft och Tommie Nyström
Det här är min lilla kooikerprincessa Exxa 9 mån.
Eva Johanson, Mjölby
Ruth 4 år, blandning mellan chihuahua, papillion och tibetansk spaniel. Bilden inskickad av matte Maja Åhman.
Merry 3 år och Daisy 1 år och 11 månader (idag)  på våran altan och undrar varför husse gick utan oss. Med vänlig hälsning, Christina Melin Pettersson, Märsta.
Arlo älskar pipbollar och när han fick en sprillans ny fick den hänga med ut i snön. Underbart roligt hade de tillsammans, Arlo och pipisen! Arlo är en engelsk springer spaniel och fyra år ung. Hälsningar Britt Marie Webster, Julita.
De här är Sune 10 år. Han gillar att vara ute och busa i snön, bara inte är för kallt. Inskickat av Patrice.


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Är din hund för tjock?

Våra experter

Hur farligt är algblomning?

Tävla och vinn

Och 2018 års favoritomslag är…