I samarbete med Thule

Vinn en hundbur till sommarens äventyr!

Vinn en sprillans ny hundbur! (Värde upp till 8 499 kr)

I samarbete med Thule tävlar vi nu ut den nya hundburen Thule Allax, till ett värde av upp till 8 499 kronor. Anmäl dig till Härliga Hunds nyhetsbrev och följ anvisningarna nedan för att delta i tävlingen!

Vinnaren får en Thule Allax i valfri storlek.

I samarbete med Thule tävlar vi nu ut den nya hundburen Thule Allax, till ett värde av upp till 8 499 kronor. Anmäl dig till Härliga Hunds nyhetsbrev och följ anvisningarna nedan för att delta i tävlingen.

Med en genomtänkt design sätter Thule en ny standard för hundtransporter. Den är grundligt testad i verkliga situationer på Thule Test Center och den innovativa deformationszonen ger överlägset skydd för både passagerare och hund. Hundburen är även bekväm och har en rad tillbehör som gör den till det perfekta valet för din fyrbenta vän.

Bli nyhetsbrevsprenumerant och följ anvisningarna nedan för att delta i tävlingen: 

Gör såhär

1. Fyll i formuläret nedan

2. Skriv en motivering varför just du ska vinna Thule Allax

3. Skicka in!

Är du redan prenumerant på vårt nyhetsbrev? Inga problem! Fyll i formuläret som nedan för att delta.

Godkänn att vi hanterar dina uppgifter Policy
Vi reserverar oss för felskrivningar. Vinnaren betalar eventuell vinstskatt.

Vid misstanke om fusk i något avseende äger Härliga Hund rätten att diskvalificera bidrag. Detta liksom övriga beslut av tävlingsjuryn kan inte överklagas och behöver inte motiveras. Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från 3F Media Group AB:s marknadsavdelning. Tävlingen kan komma att justeras. Vinnaren kommer att kontaktas via e-post. 3F Media Group AB kommer att försöka nå vinnaren under 5 arbetsdagar från att tävlingen avslutats. Om inte vinnaren gått att nå äger Härliga Hund rätten att utse en ny vinnare i tävlingen. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot andra varor.

Tävlingen pågår till och med 30/6-2024 och vinnaren kontaktas via mail