Glad flicka och rufsig hund i sängen.

Grattis till Olek - Årets Familjehund!

Vinnaren av utmärkelsen Årets Familjehund är…

… Olek!

I samarbete med Doggy ordnade vi tävlingen Årets Familjehund. Förutom den outsägliga äran får vinnaren en månadsförbrukning av hundmat från Doggy! Vinnare är riesenschnauzern Olek som räddat husses liv! 

Årets familjehund är Olek

Olek är en riesenschnauzer på fem och ett halvt år. Här kommer husses berättelse och motivering som låg till grund för den fina utmärkelsen.

”Natten till fredagen den 4/2 väckte Olek mig vid 04:00. Han väckte mig på grund av att jag hade för lågt blodsocker (jag är diabetiker). Normalt ska blodsockret ligga på mellan 4 och 7, mitt låg på 1,1 inte långt ifrån att bli medvetslös. Hade han inte väckt mig så är det troligt att jag inte hade vaknat mer. Han är min HJÄLTE. Han är inte utbildad på något sätt, utan har lärt sig själv att ”varna/väcka” mig då mitt blodsocker är lågt. Det är inte första gången han varnar, det har hänt tidigare men då har det varit på dagtid och jag har varit vaken.”

SONY DSCGrattis Olek och husse Andreas från Motala. Ni vinner en månadsförbrukning med svenskproducerad hundmat från Doggy.

2:a plats Harry, flat coated retriever, 1 år

Grattis Harry och matte Esther! Ni vinner en säck hundmat och en pannlampa!

Harry

3:a plats Ollie, den lilla hunden med stort hjärta

Grattis Ollie och matte Anna! Ni vinner en säck hundmat och en pannlampa!

IMG_20170222_075239_832

Grattis till alla vinnare och ett stort tack till alla som var med och tävlade!

Mer om tävlingen:

Hunden är inte bara en människas utan hela familjens bästa vän. Underbar, busig, lojal, smart, söt och helt oumbärlig. Doggys hundmat har mättat familjehundar sedan 1903 och Doggy älskar förstås också hundar! Därför utlyser Härliga Hund och Doggy hundmat nu tillsammans tävlingen om Årets Familjehund 2017. Med en bild på din hund, och en motivering till varför just din pälskling passar bäst i din familj, kan din hund vinna den här toppentiteln. Vinsten är en månadsförbrukning med svenskproducerad hundmat från Doggy.

GRATTIS!Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Är din hund för tjock?

Våra experter

Hur farligt är algblomning?

Tävla och vinn

Och 2018 års favoritomslag är…