Vinn boken om Molly – den fyrbenta detektiven
Tävling

Vinn boken om Molly – den fyrbenta detektiven

Vägen till att bli ett proffsigt team tillsammans kan vara krokig. Här berättar privatdetektiven Colin Butcher om sitt första möte med Molly, den vilda omplaceringshunden som blev hans vän och ovärderliga kollega. Nu har du chansen att vara med och tävla om ett exemplar av boken ”Molly och jag”.

Första gången jag fick se cockerspanieln Molly med egna ögon rusade hon runt i full fart inne på Medical Detection Dogs-högkvarterets område och fångade tennisbollar som anställda slängde iväg från olika håll. Hennes sätt att sprinta fram, krypa ihop och hoppa upp för att fånga in de där luddiga neongröna bollarna var en fröjd att se, och utan att ens ha hälsat på denna hund erfor jag redan en tydlig känsla av stolthet. ”

Detta är ett utdrag ur boken ”Molly och jag” av Colin Butcher, en sann historia full av spännande detektivarbete efter främst försvunna katter och hundar. Men det är också en kärleksskildring till en fantastisk, om än mycket krävande, hund. Boken är utgiven på Forum, oktober 2019.

Var med och tävla!

Ladda upp en bild på din egen detektivhund i vårt Facebook flöde så är du med och tävlar. Tävlingen pågår fram till den sista oktober.

https://www.facebook.com/Harligahund/Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Avslut och nystart

Våra experter

Hur farligt är algblomning?

Tävla och vinn

Vinn boken om Molly – den fyrbenta detektiven