Vilken är din finaste julbild med din hund?

Var med och tävla om en Hundkalender! Lägg upp din finaste julbild på din hund. Foto Getty Images

Tävling:

Vilken är din finaste julbild med din hund?

Nu är det jul igen – på riktigt! Dela med dig av ert eget julmys var ni nu befinner er, hos släkt och vänner, på en snörik ort någonstans, eller hemma i soffan.

Julen är lång och ger tillfälle att vara tillsammans, mysa hemma i soffan, gå långa långa promenader  eller besöka vänner land och rike runt. Hur det än är så har du säkert chansen att ta några riktigt mysiga, roliga och fina bilder på din bästa vän.

Var med i Härliga Hunds jultävling, där du har chansen att vinna en Hundkalander från Bokförlaget Semic. Vi har åtta vinster att dela ut till de bästa inskickade bilderna.

Så här är du med och tävlar:

Lägg upp din bästa bild på din hund i flödet på Facebook, www.facebook.com/Harligahund

Eller skicka in ditt svar till red@harligahund.se

Märk mejlet med ”Finaste julbilden”. Glöm inte att uppge namn, adress och telefonnummer.

Sista dag att tävla är den 4 januari 2020.

Vinnaren utses av en jury och kan inte överklagas. Denna tävling är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook.

Vem kan motstå en charmig hund? I Bokförlaget Semics Hundkalender för 2020  finns härliga hundar som gör varje månad speciell! Stor almanacka med plats att anteckna allt som man behöver hålla reda på – födelsedagar, fester, möten, kurser och liknande, så att alla kan ha koll på vad som händer i familjen. Värde 99 kronor. De vackra fotografierna står hundfotografen Eivor Rasehorn för.Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Avslut och nystart

Våra experter

Hur farligt är algblomning?

Tävla och vinn

Vinn boken om Molly – den fyrbenta detektiven