Veckans Sötnosar v 42

Veckans Sötnosar v 42
Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag. Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till

red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

Iza

Här är Iza rustad för hösten …
Iza är en york på 5 1/2 år som gillar att vara med matte och husse. Hon är med matte på jobb och på fritiden tränar hon agility med matte . Vi har kommit så långt att vi precis börjat tävla i klass 1. Förutom agility tycker hon om att träffa andra hundar och all aktivitet/träning som genererar ”godis” som belöning.
Ann-Catrin

 

Ben kopia

Här kommer en bild på världens gladaste Rhodesian Ridgeback-kille, Ben! Han är 9 månader (något yngre på bilden). Älskar mat, sina fyrfotade kompisar och sin matte, såklart! 🙂
Tack för en bra tidning, hälsar Hannah och Ben

 

Selma kopia

Detta är våran Selma, blandras shih-tzu och coton de tulear. Hon fyller 2 år i november, tycker om att posera framför kameran, älskar att gosa, tycker om snö och har en pojkvän Jonas.
Mycket härliga hundhälsningar från matte Tuire

 

Freja kopia

Det här är min lilla Freja som är en blandning mellan labrador, golden retriever, spets, collie och en större okänd ras. Här är hon hela 13 veckor gammal och har fått träffa sin nya kompis ”Sockan”.
Rebecca

 

toka_welsh_corgi

Toka är en welsh corgi cardigan, men hon blev felpälsad (sk. Fluff) så hon ser lite knasig ut
Toka är 5 månader och har redan hunnit vara med att fotas för en reklamkampanj för Västra djursjukhuset (Anicura/djursjukhusgruppen) som kan komma och visas i hela Norden, samt gått modevisning för Arken Zoo i Sävedalen.
Toka är helt underbar, rolig, envis, charmig till tusen och en tuff tjej med skinn på näsan. Hon bor med mig, min cairnterriergubbe Nino (10 år) och storasyrran som är en dobermann på 6 år som heter Myran. Vi bor i Bohus, Göteborg.
Carro

 

Love kopia

Det här är Love, min sötaste nos. Hon är en blandis, dobermann/schäfer, och är 2 år. Hon älskar att vara ute, ta långa promenader eller som här sitta och spana ut över en sjö. Hon är väldigt duktig på att hitta bollar i diken, i skogen, ja var som helst. Bollar och stenar bär hon med sig hem och har nu en rätt stor samling.
Matte Ann-Louise

 

Kelly 2014 kopia

 

Det här är Kelly! Som förutom att hon är världens finaste hund även är en 8 år gammal australian shepherd. Det som ligger i säkert förvar under tassarna är leksaksekorren, som vi brukar tävla om att fånga.
Jag som skriver heter Lisen och är Kellys dagmatte.

Aktuellt