Veckans sötnosar!

Veckans sötnosar!
Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag. Skicka ett mail med en högupplöst bild och lite fakta om hunden till

red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

sally bearded collie

Jag är 7-årig beardistjej som heter Sally. Jag bor i Alvesta i Småland och är ganska välkänd i det lilla samhället eftersom jag vill vara kompis med alla (matte säger att jag är översocial). Det bästa som finns är när vi går på promenad och någon pratar med mig, det gör folk ganska ofta som tur väl är, alla tycker visst att jag är så söt, det är därför matte tycker att jag skulle passa bra som månadens sötnos. Det värsta jag vet är när det kommer andra hundar i vägen så deras mattar och hussar inte kan ägna sig åt mig, och så är det lite jobbigt ibland för det finns faktiskt en del människor som inte vill hälsa på mig, det verkar som en del inte tycker om hundar överhuvudtaget, konstigt! Hälsningar Sally genom matte Lotta Westerberg

emma golden retriever

Vår Sötnos Emma älskar att följa med i husbilen på rc-tävlingar. I helgen var vi i Skövde då jag knäppte denna bilden på henne. ”Kan inte jag få smaka lite, Husse” ser hon ut att säga. Emma är 4 år och en golden retriever. Karin Pålsson

staffar leia o wilson

Här kommer en bild på mina staffar Leia och Wilson. De  kommer båda två från ”hundar utan hem”. Leia är snart 7, och Wilson är 4 år. Sofie Pettersson

vilda fransk bulldogg

Det här är mitt hjärta Vilda, hon är en Fransk Bulldog som snart fyller 2 år. Här är hon som valp med ett litet grässtrå utstickandes från mungipan! Hon är en väldigt pigg och alert liten tjej som verkligen lever upp till sitt namn! Lovisa Ståhl

boxweiler
Min finaste Bosco som liten valp. Han är en underbar Boxweiler kille som nyss har fyllt 1 år!
Mattes gullegris! Johanna

Aktuellt