Favoriter i repris

Värmande läsning om hundar

Värmande läsning om hundar

Ta med dig hunden under filten och läs en bok. Här tipsar vi om tre böcker som har sina år på nacken men är värda att läsas igen. Foto Pixabay

Har du läst dem förut? De är värda att läsas igen. Böckerna hittar du på biblioteket, antikvariat eller bok-sidor på nätet.

FEEL GOOD

En underbar feel good roman där det är hunden Enzo som är berättare, och berättar gör han alldeles fantastiskt. Man blir alldeles varm i hjärtat. Vi får följa med Enzo och hans husse Denny, som kör formel 1, på snabba åkturer, vilka Enzo älskar och kan allt om. Men så drabbas Dennys fru Eve av en hjärntumör.

Enzo och konsten att köra fort i regn

  • Författare: Garth Stein.
  • Förlag: Damm

EN HUNDS MINNEN

”Utan hund mår folk inte bra”, det hävdar i alla fall berättaren i boken, Norton, en Rhodesian Ridgeback, som för övrigt är en av Sveriges mest beresta hundar. Norton har bland mycket annat jagat bollar i Central Park, tiggt köttbullar i Stockholm och spanat på tikar i Kensington Gardens. Allt under överseende av husse Håkan Nesser. Tillsammans fick de elva år tillsammans av äventyr och vänskap.

Nortons filosofiska memoarer

  • Författare: Håkan Nesser.
  • Förlag: Bromberg

SE DIN HUND

Att leva nära en hund är en ynnest och den mest spännande formen av mindfulness, menar Åsa Nilsonne. I Zelda – psykologiska betraktelser tar hon oss med på en resa tillsammans med sin hund Zelda.

Zelda – Psykologiska betraktelser

  • Författare: Åsa Nilsonne
  • Förlag: Brombergs

ANNONS

ANNONS

Mest läst just nu

I samarbete med Distriktsveterinärerna

Usch – min hund stinker ur munnen!

Bloggar

Valpsommar – det här behöver du tänka på

Valpliv

Använd din hunds namn på rätt sätt!

I butik nu