Vinn en stund med Carro!

Japp, du läste rätt! Nästa helg, 12–13 december, är Härliga Hunds redaktion på Hundmässan i Stockholm (Älvsjö) och även vår krönikör Carro Hellgren kommer dit. Och du kan få en alldeles egen stund med henne!

Carro är hundpsykolog och har en populär avdelning i vår tidning som heter Hellgrens hörna. Nu har du chans att vinna en konsultation med Carro på Hundmässan. Om det är en hund som behöver tränas är det förstås bra om den är med. Men det finns ju också utrymme för en mer teoretisk konsultation.

Carro i vår monter

Carro är på plats i Härliga Hunds monter (AG 11) på lördag kl. 14–15 och på söndag kl. 12–13. Då får alla komma och snacka med henne.

Men om du vinner en egen konsultation med Carro, så är det kl. 15.00 som gäller på lördagen och kl. 11.00 på söndagen. Konsultationen tar mellan 40 och 60 minuter.

För att vinna vill vi att du mejlar till red@harligahund.se och svarar på frågan:
Vad heter Carros hund, den stora alltså som du ser här på bilden, och som hon också figurerar med på omslaget till Härliga Hund nr 11?

Märk mejlet ”Carro på Hundmässan” och glöm inte att skriva namn, mejladress och telefonnummer så att vi kan nå dig om det är du som vinner!

 

Pst! Följ oss på Facebook! Så missar du inget.

Du prenumererar väl på Härliga Hund? Annars är det snabbt gjort med ett klick här!

Kolla! Vi finns på Instagram också!