Rapport från en nybadad valp
Vill man bliva fin, får man lida pin ...

Rapport från en nybadad valp

Hej, Nelly här. Ni skulle bara veta vilken helg jag har haft!

P1040215
IMG_2957
IMG_2965
IMG_2979

Det började med att husse lyfte in mig i en stor vit balja. Sen satte matte i gång att spruta vatten på mig. USCH! Jag gjorde allt jag kunde för att komma ut, men matte höll fast mig.

Inte nog med det, sen sprutade hon något illaluktande på mig och gnodde in det i min päls, och sen sprutade hon vatten en gång till. USCH OCH FY! Och sen hade hon mage att klaga över att det var jobbigt att bada mig. Ursäkta, men har jag bett om att bli badad?

När jag äntligen blev befriad ur baljan var jag hur lycklig som helst och for runt i hela huset. Matte gnodde mig med handdukar och hämtade sen en maskin som blåste varm luft på mig. Det var ganska okej faktiskt, fast lite äckligt ändå.

Nästa morgon blev jag borstad och sen lastade matte in mig i bilen och körde till ett ställe där det fanns hur många valpar (och människor) som helst.

Jag ville leka med allihop och skällde hela tiden, men efter ett tag blev det lite tröttsamt så jag lugnade ner mig. En massa folk klappade på mig och jag blev bästis med två små människor som var jättesnälla.

Sen kom en rolig tant som ville titta på mina tänder. Hon fick göra det mot att jag fick pussa henne. Många gånger!!! Sen sprang matte och jag några rundor och sen fick matte en papperslapp och så gick vi till bilen igen.

Gissa vem som sov hela vägen hem?