Mormor x 2 och hundpensionat

Mormor x 2 och hundpensionat

Den 5 januari, på självaste trettondagsafton, inträffade en stor händelse i familjens liv. Dottern fick en pojke och maken och jag kan numera titulera oss mormor och morfar. Och vi är förstås hur stolta som helst! Dessutom är vi nu två mormödrar i familjen – Stella OCH jag. Det är extra kul!

IMG_2865

Därför har Stella och Nelly fått tillbringa den senaste veckan på hundpensionat. Stella är en rutinerad pensionatsgäst, men för lilla Nelly (nåja, inte så liten längre) var det premiär.

Så det var med en liten klump i bröstet vi lämnade dem till hundpensionatet i söndags. Ni som har barn och minns hur det var första gången ni lämnade dem på dagis vet vad jag menar. Man undrar ju alltid hur det ska gå – om det lilla livet ska gråta otröstligt eller springa rakt in och börja leka.

I Nellys fall var det lek direkt som gällde. Och enligt de supertrevliga pensionatsägarna har både Nelly och mormor skött sig perfekt och varit såååååå trevliga och charmiga! Sådant värmer i en mattes bröst!

P1030176

Nu startar allvaret för halvårsgamla Nelly. Jag har anmält oss till en onlinekurs i grundfärdigheter för rallylydnad och i morgon kör vi första passet, som förstås kommer att filmas.

Så håll utkik efter lite träningsfilmer i våra kommande blogginlägg.