Magsjuka, snö och krogbesök

Magsjuka, snö och krogbesök

Var det någon som läste Aftonbladets sammanställning över kändisarnas värsta jular? Den som hade rubriken ”Ensam med en magsjuk hund”? Då vet ni hur jag har haft det.

Inte för att jag har varit ensam, utan för att Nelly har haft den värsta magsjukan någonsin. Den startade prick klockan 15 den 22 december, just när vi satte oss i bilen för att köra till julfirandet i Stockholm. Och sedan pågick den i FEM dygn.

Jag ska inte fördjupa mig i detaljer, utan nöjer mig med att avslöja att mina och makens samtal under julhelgen mest handlade om konsistensen på Nellys bajs.

Efter att hon till slut blev bra igen har vi haft riktigt kul i storstan. Nelly har upplevt sin första snö, åkt hiss, tunnelbana och buss, gått på krogen och blivit bjuden på kokt kyckling (toppen med krogar som välkomnar hundar!) och sprungit som en tokig ihop med mormor Stella i kungens fantastiska hundrastgård vid Waldemarsudde (rekommenderas varmt!).

P1030086
Åker buss. Är värsta storstadstjejen.
Går på krogen och lär känna nya människor. Har trevligt.

Nu flyr vi fältet inför årets värsta kväll/natt. Heder åt alla kommuner som infört fyrverkeriförbud och åt alla butiker som slutat sälja eländet.

Gott nytt år!