En kram funkar alltid
Hundkramar är det bästa som finns.

En kram funkar alltid

Hej, Nelly här. Oj, oj, oj vilken vecka jag har haft. Bara en massa bilåkande med en skrikande liten människa, promenader på konstiga ställen, sovande på andra konstiga ställen och sedan lite bilåkande med gaphalsen igen ovanpå alltihop.

Men nu är jag äntligen hemma igen och matte har kastat ut vår kvällsmat på gräsmattan och jag har letat och letat efter matkulorna och snart ska jag gå promenad tillsammans med mormor och matte.

Men först måste jag få bort matte från datorn, där hon sitter och skriver – som vanligt. Hon påstår att det är hennes jobb. Men jag (och kanske mormor också, fast bara lite) är också hennes jobb!

Nu ska jag avslöja en hemlighet. Jag har hittat ett perfekt sätt att få henne att sluta skriva. Så här gör jag: Först sätter jag lite diskret upp den ena tassen på skrivbordsstolen vid sidan om hennes ben. Sedan smyger jag försiktigt upp den andra tassen samtidigt som jag sakta (det måste vara sakta annars kan matte surna till och putta ner mig) häver mig upp och lägger huvudet mot hennes axel, alternativt över hennes händer.

CIMG0820
CIMG0821

 

CIMG0824
CIMG0825

Det slår aldrig fel! Hon slutar direkt, lägger mina tassar på sina axlar och sen KRAMAS vi. Länge! Prova själva så får ni se. Jag lovar att era hussar och mattar kommer att sluta direkt med allt de håller på med. Ingen kan motstå en hundkram.

Hej då från Nelly.