Tillbaka i sadeln

Tillbaka i sadeln

… är jag väl inte riktigt ännu, men nu är det åtminstone mycket bättre. Om du missade all dramatik förra veckan kan du läsa om det här. Mormor säger att jag snart inte behöver ha lamptratten på mig längre alls. Och det tycker Lishunden är trist för hon kan inte retas längre då förstås.

Jag bryr mig inte ett dugg om vad hon säger för jag vet att alla tycker mest om mig ändå. Fast åh vad taskig hon är ibland. Hon säger till mig att matte aldrig kommer och hämtar mig igen för ingen tycker om mig. Men jag vet ju att det inte är sant. Och då brukar jag säga att hon är en rullmops och bara ska vara tyst. Och hon är faktiskt en liten pruttfjutt. Titta här:

pruttfjutt

Hon skulle behöva ett bad också.

Grattis till prinsessan
Jaja. För några dagar sedan fyllde den där kronprinsessan år på Öland och då skulle vi åka dit och titta på hennes födelsedagskalas. Det var massa som sjöng och dansade jättebra och en som fick ett pris också. Det var jättebra. Fast jag och Lisa fick inte följa med. Jag fick se det på tv bara. Mormor sa att man inte fick ta med hundar för att det var tv-inspelning, men jag vill bara säga en sak – han den där prinsen som prinsessan är gift med, vet ni vad han sa en gång? Jo, han sa att störst av allt är kärleken till mat och bacon. Och det har han ju oerhört rätt i.

karlek_lillmatte

Lillmatte älskar mig nästan lika mycket som jag älskar bacon.

Har ni gjort något skoj nu på sommarlovet? Berätta gärna hur ni har det.
Hej då. Vi ses nästa vecka.

PS. Så här är det med mig och min katt Svante Black Bacon ibland också. Jag törsar aldrig gå förbi honom. Har ni katter? Är de snälla?


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Övningen ”dirigenten”

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Och 2018 års favoritomslag är…