TÄVLING!

TÄVLING!

Vinn hundtäcken från Sjöhagen Wear!

Du har väl sett de fina hundtäckena från Sjöhagen Wear som redaktionshunden Zowie visar i Härliga Hund nr 10? Du kan vinna just dem! Och några andra fina skräddarsydda saker.

Täckena passar en mellanstor hund. Zowie är en labrador (tik), men inte jättestor. Hon mäter ca 60 cm från nacke till svansrot. De här täckena passar sannolikt ännu bättre på en något större hund.

Blått täcke i fleece, med fleecekrage. Brunt täcke i bävernylon med teddyfoder och teddykrage.

Blått täcke i fleece, med fleecekrage, vitt kantband och liten guldstrimma. Brunt täcke i bävernylon med teddyfoder och teddykrage. Vitt kantband och liten guldstrimma.

SPECIALARE! Supersött litet täcke för mindre hund. Halsmåttet 32 cm är fast, men under magen är spännet reglerbart med kardborreband. Ryggmått från nacke till svans ca 35 cm. Rosa bävernylon med teddyfoder, liten volang och silverkantband, samt broderiet ”Prince” på ena sidan.

Liten filt, 50 x 50 cm, i mörkgrön bävernylon med teddyfoder på andra sidan. Perfekt i bilen eller hoprullad i väskan för att sitta på utomhus, för både hund och människa.

Liten filt, 50 x 50 cm, i mörkgrön bävernylon med teddyfoder på andra sidan, med en liten guldstrimma i kanten på teddysidan. Perfekt i bilen eller hoprullad i väskan för att sitta på utomhus, för både hund och människa.

Mejla till tavling@harligahund.se och skriv Sjöhagen i ämnesraden.
Och glöm inte att skriva vilket pris du vill ha.

För att ha chansen att vinna ska du också svara på vilket annat djur än hunden som Sjöhagen Wear syr upp täcken till.

GLÖM INTE att skriva namn och postadress, så att vi kan skicka vinsten!

Tävlingen pågår till den 23 oktober 2014.

Om tävlingsvillkor, PUL och cookies

Lycka till!

 

Aktuellt