Stor hundfest i Göteborg
MyDog

Stor hundfest i Göteborg

Den 3-6 januari är det dags för det som har blivit årets första stora hundfest. Då öppnas dörrarna till MyDog på Svenska Mässan i Göteborg för vårt mest populära husdjur, deras husse, matte och alla andra med intresse för hundar.

Arrangörerna för MyDog räknar med närmare 10 000 hundar på plats för mässan i år. Yappy hour, AW för hund och matte är en av årets nyheter och i Upper House montern finns det avslappnande spa för hund, matte och husse. Flera av mässans restauranger kommer dessutom att vara öppna även för hundar.

Tid: 3-6 januari 2019, klockan 07- 17 (avslutas när finalerna är slut den 6:e)
Plats: Svenska Mässan, Göteborg

Locka familjer med hundintresse

Kända hundprofiler och proffs blandas med en glad hundintresserad allmänhet under årets och Göteborgs stora hundfest som går under namnet MyDog! Liksom tidigare år har mässan stort fokus på att locka hundintresserade familjer och alla är välkomna att ta med sin egen hund!

På mässan finns de flesta av världens alla hundraser representerade med sina ägare, beredda att svara på frågor om sina fyrbenta vänner. Här får besökarna testa på agility, nosework och att gympa med sin hund. Dessutom fyller Hundteatern 10 år och bjuder på föreställningar med jyckar i huvudrollerna.

Över 9000 hundar

I två stora hundutställningar samt övriga tävlingar deltar över 9 000 hundar med de flesta av världens raser representerade. Dessutom arrangeras tävlingar i bland annat nosework, freestyle och rallylydnad. Årets utställningshund och Göteborgs charmigaste hund kommer även att koras under mässan. Missa inte MyDog, denna fantastiska hundfest!

Hela programmet hittar du på mydog.se .


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Att ge sin hund livskvalitet är äkta kärlek

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Och 2018 års favoritomslag är…