Sötnosar v 2

Sötnosar v 2
Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag. Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till

red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

Alice kopia

Får jag presentera min prinsessa, ALICE! Hon är det bästa i mitt liv och fyller 12 år den 23 februari, samma dag som prinsessan Estelle!
Lycklig matte till denna underbara hund
Ingela Thoméus i Varberg

 

Fixa1 kopia

Här kommer ett par bilder på mina fina hundar.
Fixa, en Shetland Sheepdogtik på 15 månader. En glad blondin som älskar alla hundar och busar mest hela tiden. När hjärncellerna får arbeta då är det pilatesboll, spår och agility som gäller. En riktigt positiv tös som är toppen ihop med vår son Louie, på 2 år.

Easy kopia

Och här har vi Easy, en bordercollietik på 7 månader (2,5 månader första bilden). Hon busar mest hela tiden och tycker om att bära på leksaker. Har klipp i steget och gillar utmaningar, vare sig det gäller tricks, tunnlar eller apportera och spåra. Easy ska valla får, tävla lydnad och agility när hon blir stor, hoppas på topp 20 i agilitySverige en dag.
Jenny Berndtsson

 

Kompis

Här är vår hund Kompis. Han är en blandning mellan chihuahua och dvärgpincher och är 5 månader gammal.
Evelina Sattari

 

Ludde mysigt m snö

Äntligen snööö! Chihuahua-killen ”Ludde” leker och stormtrivs.
Marie

 

Lycka

Det här är Lycka. Hon är en goldendoodle och är född 1/6-2013. Hon är lika söt & kramgo som hon ser ut på bilden. Det bästa hon vet är att busa med andra hundkompisar eller att mysa i soffan!
Annica Engman

 

Ganon kopia

Här vår härliga rottweilerhane på drygt 5 månader! Ganon älskar att leka med andra hundar och lära sig många nya saker. Att tappa tänder däremot är inte kul, det gör ont och kliar. Men han är lika glad för det!
Felicia

Aktuellt