SM i lydnad och rallylydnad den 6-9 juni 2019

Nina Steinbach tränar inför SM i rallylydnad.

Helgtips!

SM i lydnad och rallylydnad den 6-9 juni 2019

Idag den 6 juni 2019 är det dags för SM i lydnad och SM i rallylydnad. Ansvarig klubb är SBK Närkedistriktet och platsen är Hallsberg.

Svenska Brukshundklubbens svenska mästerskap i lydnad och rallylydnad genomförs varje år och arrangeras gemensamt. Kom och se över hundra ekipage från den svenska eliten i lydnad och rallylydnad tävla under dessa tre dagar, ett härligt evenemang där man blir full av beundrad över alla samstämda ekipage.

Nina Steinbach och golden retrievern Ebba. I nummer 7 2019 av Härliga Hund kommer Nina att dela med sig av goda råd för att lyckas med rallylydnad.

Finalerna på söndag

Tävlar du inte själv så är det lika roligt och spännande att bara titta på dessa fantastiskt duktiga ekipage. Perfekt utflyktsmål även för den som inte är så hundintresserad (än!) också med andra ord. Finalerna i båda grenarna är på söndag med start klockan 8:30.

Vi hoppas det blir en riktigt härlig helg med alla duktiga hundar och hundförare.

Vid SM i lydnad och rallylydnad är det varje år arrangören som avgör om det är möjligt för en och samma förare att tävla i båda grenarna på svenska mästerskapen. Arrangören av SM i lydnad och rallylydnad har nu tagit beslutet att man inte kommer tillåtas tävla i båda grenarna under årets mästerskap.

SM 2019 hålls vid Idrottsplatsen i Hallsberg. Förutom fotbollsplan finns ett flertal grönytor där tävlingarna kommer att hållas. Tillgång till duschar och toaletter finns i närliggande idrottsanläggningar.

Läs mer på arrangörens hemsida

http://sm2019lydnadrally.se/

Bestämmelser SM

http://sm2019lydnadrally.se/info/

Nyhetsbrev

Mest läst just nu

I samarbete med Distriktsveterinärerna

Hund hos veterinär

Distriktsveterinärerna: Hjälp finns om hunden blir akut sjuk

Bloggar

Blodgivare

Hundar som räddar (varandras) liv

Tävla och vinn

Tik med valpar

Uppfödare! Har du bästa bilden?

Senaste numret