Senaste numret av Härliga Hund

Senaste numret av Härliga Hund

Du har väl inte missat det senaste numret av Härliga Hund, nr 1 2020. På omslaget den ljuvliga bichon havanaisvalpen Cindy! 

I nummer 1, 2020 är temat: Ny familjemedlem, med en STOR guide om populära raser. Allt från viktiga fakta till rasklubbens tips om vad du behöver veta om du tänker skaffa dig en hund av just den rasen.  Eller funderar du på en blandis? Härlig Hund ger dig tips och råd inför kanske det viktigaste valet du gör i hela ditt liv – vilken hund du tänker skaffa.

Vet du vad BPH och MH är? Om inte – då ska du läsa artikeln ”Koll på knoppen?”

Mer att läsa om barn och hund, är det lämpligt att skaffa hund när man har småbarn? Eller precis samtidigt som man väntar ett barn? Carro Alupo skriver om hund och barn och hur du får det att fungera på bästa vis!

Dessutom ett långt reportage om fantastiska Elisabet ”Lisa” Browaldh och hennes schapendoes Kummin. Tillsammans tävlar de i freestyle och blev kända i hela Sverige när de deltog och vann en semifinalplats  i Talang 2019.

Och mycket mycket mer, det härliga reportaget med fantastiska bilder om slädhundarnas värld i byn Särkimukka där norrsken, skoter, snöskor och skidåkning är vardag! Och massor, massor av hundar!

Eller är din hund en av dessa många många olyckliga som får lida sig igenom nyåret – nu har du chansen att vara ute i god tid, läs Carro Alupos råd och börja träna inför kommande nyår – så kommer ni förhoppningvis stå bättre rustade då det är dags för nästa nyår.

Vill du börja prenumerera? Kolla här!

ANNONS

Mest läst just nu

I samarbete med Distriktsveterinärerna

Vaccinationer – rätt skydd är viktigt

Bloggar

Valpsommar – det här behöver du tänka på

Tävla och vinn

Tik med valpar

Uppfödare! Har du bästa bilden?

Senaste numret