Semestertips: Hundvänliga ställen i Sverige

Semestertips: Hundvänliga ställen i Sverige

I år blir det hundarna som får bestämma vart vi reser.

Och det finns gott om ställen att välja på, vandringsleder att utforska, restauranger med hundmenyer, campingar med hundbad. Så ut och njut av fantastiska sommarsverige med din hund i sommar.

Äntligen sommar, och man kan säga vad man vill, men även i år blir det för många en annan sommar än vanligt. Men det behöver inte bli dumt alls. Sverige är fullt av fantastiska pärlor som det äntligen finns tid att utforska – och det är också ett Sverige som blir allt hundvänligare för varje år. Så det finns gott om boenden, matställen, aktiviteter dit hundar är välkomna Ett mycket bra sätt att snabbt få tips är att googla på den ort ni är intresserad av att resa till, till exempel Dalarna, sök på visitdalarna och skriv sen till hund i sökningen. Då får ni tips på boenden, aktiviteter och matställen som är aktuella. Tänk gärna på att de flesta ställena uppskattar ett samtal eller ett mejl innan ni kommer dit med hund.

Den totala Sverigeguiden med de bästa boendet, restaurangerna och aktiviteterna dit hundar är välkomna, hittar du i vårt senaste tidning.

Psst! Just nu har vi kampanj så här kan du läsa den för endast 1 kr!

Aktuellt