Prylar till valpen

Prylar till valpen

Artikeln innehåller affiliatelänkar*

Det är roligt att kolla runt i butikerna och på nätet efter saker till den nya familjemedlemmen. Här har vi plockat ut några hundtillbehör som kan vara bra att starta upp med.

Nyttig mat

Glutenfritt startfoder passande för valpar från tre veckors ålder och som komplett foder från fyra veckor till vuxen ålder. Även för dräktiga och diande tikar. Husse Valp Plus.

Hoppsan

Med en tvättbar valpmatta så skyddar du golvet mot olyckor. Mattan absorberar vätska likt en blöja. Tvättbar i 60 grader. Valpmatta.

Mjuk pälsvård

En extra mjuk borste kan göra valpens första upplevelse av pälsskötseln till en behaglig stund. Lila loves it Valpborste.

Kopplad

Vaxat smalt och lätt hundkoppel med liten silverkrok. Finns i tre olika storlekar och flera olika färger. Del Mar Hundkoppel Vaxad Lord.

Blodstopp

Hur försiktig man än är vid kloklippningen så kan man hamna för nära och pulpan skadas. Med det blodstillande pulvret slutar det snart blöda. Dogman Blodstopp.

I lagom höjd

Justerbar matskål där benen kan höjas allt eftersom valpen växer. Tre olika höjdlägen är möjliga. Matbar Sammy.

Ren & fin

Ekologiskt löddrande hundschampo som passar alla pälsdjur. Majstor Eko Shampoo.majstor.se

På rätt sida

Stänga in – eller ut? Ibland kan det vara praktiskt med en grind som håller hunden på rätt sida. Denna grind behöver inte fästas i väggen. Carlsson Grind Design Studio.

Torka torr

Badrock i högabsorberande microfiber som drar åt sig vattnet från pälsen. Passar lika bra efter badet som efter en regnig promenad. Dry Dude badrock.

Egen lya

Ett eget mysigt kryp-in för den mindre hunden. Halkfri undersida. Maskintvätt. Trixie Diamond Hundbädd.

Bus & mys

Det prasslar och piper om den här fina kaninkompisen. Kul för jycken att bara bära på, sova intill eller busa med. Trixie Junior Kanin.

Klovård

Klotång med gummigrepp i handtaget. Kom ihåg att byta ut tången om den mister sin skärpa så inte klon trasas sönder. Trixie Klotång.

* Artikeln innehåller affiliatelänkar, men är skriven av redaktionen och inte på uppdrag av någon.

Aktuellt