Nytt nummer av Härliga Hund

Nytt nummer av Härliga Hund

Ett nytt fullmatat nummer för alla hundälskare! 16 sidor foderspecial, Carro Alupos goda råd vad det gäller omplaceringar, och hundcoachens bästa råd för att få slut på tokskällandet vid dörren. Allt detta och mycket mer hittar du i nummer 2 av Härliga Hund!

Nu finns nummer 2/2020 ute i butik. På omslaget är sheltien Qrut, en kille med fart! Qrut älskar agility, och har kvalat in till SM flera gånger – läs allt om honom i Hundporträttet!

16 sidor foderspecial

Temat för detta nummer är FODER. Vad ska hunden äta? Vått torrt eller kanske hemlagat? Vilka frukter och grönsaker kan hunden äta? Varför ska man välja spannmålsfritt? Och så ser du att hunden mår bra av maten du ger. Frågan är, är dyrt bättre än billigt? Allt du vill veta om foderallergi – allt detta får du svar på här!

Månadens ras är den ljuvliga welsh corgin, både pembroke och cardigan!

Härliga Hunds egen hundcoach Fredrik Karlsson tipsar om hur man får slut på tokskällandet vid dörren. Praktiska övningar visar hur du med lite träning kan få lugn och ro i hallen.

Vågar du ta en omplacering?

Det kan finans många skäl till att vilja ta en omplacering. Men hur ska man veta att det blir bra? Carro Alupo tipsar i Beteendeskolan: Så vet du att omplaceringen passar dig.

Och inte minst så är det ett porträtt av den riktiga superhjältehunden Henry. Har du ännu inte sett filmen om superhjältehundar på Cosmonova i Stockholm, passa på att göra det nu i vår.

Har du en överviktig hund? Du är inte ensam, allt fler av våra hundar lider av några kilons extravikt. Att vara vid lagom hull är en viktig källa till livskvalitet för hunden, i detta nummer får du råd för hundar som blivit lite för runda.

Vill du få Härliga Hund direkt hem till din egen brevlåda?

Vill du börja prenumerera på Härliga Hund? Det gör du här!

 

Aktuellt