Nytt i bokhyllan!

Nytt i bokhyllan!

ORD OCH MENINGAR

När Christina Hunger fick hem valpen Stella, ställde hon sig själv en enkel fråga: Om hundar kan förstå ord som människor säger till dem, borde de inte kunna säga ord till oss? Med hjälp av tasstora knappar, programmerade med inlästa ord, har Stella lärt sig att uttrycka sina tankar, känslor och önskemål. Boken är en berättelse om kärleken mellan en hund och en logoped. Det är också en enkel guide för hur du kan lära din egen hund att prata.

Hur Stella lärde sig prata. Författare: Christina Hunger. Förlag: Harper Collins Nordic.


VALPENS FÖRSTA ÅR

Hundägarens ABC har skrivits som ett verktyg för hunduppfödaren, som ett verk att läggas till i valppaketet. Bokens mål är att helhetsmässigt vägleda dig som valpköpare mot ett sådant liv där valpen har det gott att utvecklas med dig till en vuxen hund och du som valpköpare får njuta av ditt liv tillsammans med din hundvalp.

Hundägarens ABC. Författare: Salme Mujunen. Förlag: Books on Demand.


FAKTA FÖR DE YNGRE

Drömmer du om att bli veterinär? Eller vill du lära dig mer om din hund och hur du ser att den mår bra? Då är det här boken för dig. Här går veterinär Sara genom hunden från nos till svans och tipsar om hur du själv undersöker din bästa vän. 

Lilla veterinärskolan – Din hund från nos till svans.Författare: Sara Klinga Myr. Ålder: 7–12 år. Förlag: Triumf Förlag.

Aktuellt