Vinnare i tävlingen ”Din hunds finaste sommarminne”

Vinnare i tävlingen ”Din hunds finaste sommarminne”

Vi har fått in så många underbara bilder till tävlingen om bästa bilden på din hunds finaste sommarminne. Vackra fjällvandringar, härliga bad som svalkat denna heta sommar, gemenskap, hundar och deras familjer.

Vi är tacksamma för att ni delat era finaste sommarminnen med oss. Här presenterar vi vinnaren av Bia bädden och ytterligare 11 tävlande som får varsitt tröstpris hemskickat.

Vinnare

1:a pris går till Linn Qvarnström, Göteborg som vinner med en fantastiskt fin bild på valpen Buffa som beundrar familjens äldre vovve som med full fart leker i Kattegatt. Första pris är en Bia bädd.

1:a pris

Första strandpromenaden

I början av juli tog familjens nya valp sin första strandpromenad. Vi gick längst Kattegatt, på Höganäs strand i Skåne, och vår valp beundrade den äldre hundens framfart i vattnet. Hon vågade sig inte ut så långt själv men såg ut att drömma om den dag hon gör det. Valpen heter Buffa och var 9 veckor när jag fotade henne då hon tittar ut över vattnet på den äldre hunden, Tassla som är 10 år.

Linn Qvarnström, Göteborg

Hedersomnämnande med tröstpris:

Sheltien Soda

Soda älskar att leka i det långgrunda vattnet, eller bara njuta av utsikten!

Ida Jonson, Borås

Vilda i vågorna

En härlig sommarkväll med snart tioåriga american staffordshire terriern Vilda som leker med vågorna.

Sandra Nyström, Råneå

Gemenskap

Matte och vovve tillsammans under en övernattning i ett stockvindskydd i början av augusti under en resa fylld med vandring i Koli, Finland.
Stina Råstedt, Snappertuna

Naturupplevelse

Tystnaden. Stillheten. Och den utsikten. Marit med sin golden retriever Malte, 8 år, njuter av en vandring i Funäsdalen.

Marit Hultqvist, Borlänge

Gjorde matte stolt

Första gången på en stor strand tillsammans med Hyper, en chodsky pes hane på 6 månader. Alla minnen är värda att minnas men denna dag slog han rekord i att göra mig stolt. Glad och alert hela dagen, lös bland massvis av hundar men med fokus på endast mig och hans två kompisar. Simmandes och vilandes på stranden. En guldstjärna till denna hund som kom in i mitt liv under precis rätt tillfälle.

Emelie Johansson, Almunge

 

Jag bara strechar lite

Den dansksvenska gårdshunden Danne, snart 7 år, ser olovligt busig ut! Detta är i äppelträdgården på Gamleby gymnasiet där Danne och matte Anna var på träningsläger i början på juli. En tradition de har ihop med några vänner, hyr rum och tränar och umgås en helg varje sommar.

Anna Karlsson, Linköping

Båttur

Rolig bild från en av sommarens många båtturer. Min hund Rufus kollar glatt in brorsan Herman.
Karin Frisk

Första strandbesöket

Här kommer min fina 3.5månaders rhodesian ridgebackvalp Zawadi. Här är han efter hans första strandbesök och vårt första äventyr som var i Falsterbo. Lycklig vovve!

Frida Sunesson, Örebro

Blomstervovve

Den vackraste blomman av alla. Chelsie är welsh springer spaniel, 2 år

AnnCatrin Larsson, Örnsköldsvik 

Vind i öronen

Här kommer en bild från vår härliga båtsemester i Stockholm. Lagotton Ceasar 6 år älskar att nosa in omgivningen med vinden i öronen.

Clara Ahre Johnson, Stockholm

Mumsfilibabba

Izzie, 10 årig golden retriever, med sitt bästa sommarsnack, jordgubbar.

Stina Engström, Irland