Vem liknar din hund?
Salukin Kevins look a like är Sid från filmerna Ice Age.

Vem liknar din hund?

Det är många som skickar in bilder till oss på Härliga Hund. Roliga, vackra, härliga hundar, och även hundar som liknar någon. Men vem liknar din hund?

Salukin Kevin är onekligen mycket lik den tecknade figuren Sid i filmerna Ice Age. Kevins matte heter Teija Salmijärvi och hon adopterade Kevin från Irland via Hundar utan hem.

-Kevin är en saluki och en härlig filur som är adopterad från Irland, berättar matte Teija. Han anlände till Sverige i miserabelt skick. Vi hade redan en hund (Sandy) och Kevin skulle vara fosterhund hos oss men med den charmen OCH att han och Sandy fann varann gjorde det självklart för honom att få stanna. Han är väldigt lugn och gosig. Han är en underbar spelevink och har ett underbart minspel. Han blir så bra på bild!
Kevin är fyra år och har behov av att få springa ordentligt några gånger i veckan. En saluki springer upp till 70 km i timmen!

Vem är egentligen vem? Är det rent av så att det är Kevin som spelar Sid i filmerna?

Vem liknar din hund?

Liknar din hund någon? Skicka in en bild på din hund och den du tycker liknar till Härliga Hund. Berätta gärna lite om din hund och dig själv.

Skicka in ditt bidrag till: red@harligahund.se

Tack på förhand hälsar redaktionen

Härliga Hund förbehåller sig rätten att använda inskickade bidrag för redaktionella inslag på webb och i tidning.

Din personliga integritet och vår hantering av dina personuppgifter är viktig för oss.

Genom att vara med i tävlingen så samtycker du med vår policy. Läs den på www.svenskamedia.se/policy