Veckans Sötnosar!
Vår 14-åring Wilma gillar att bada.Berit Wikström

Veckans Sötnosar!

Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag. Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till

red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

Midsommarbruden

Här kommer en midsommarbrud. Tessie heter hon och är en långhårig collie som är 7 år.
Anette Hjelmström

 

Alice1 kopia

Jag är en chinese crested naken tjej som heter Alice. Fyller 2 år i juni. Min matte tycker att jag är busig och påhittig. Och duktig utbrytare från alla möjliga sorters inhägnader, burar m m, men jag kommer undan med mycket för att matte tycker jag är så söt 😉 Bara jag tittar med den där blicken så smälter hon.
Har en svart nakisbror med som är 4 1/2 år. Matte kallar oss yin & yang 😉 Vi är som en enhet fast väldigt olika, men fungerar optimalt tillsammans. Så har det varit sen vi sågs första gången.
Vi bor i Haninge
Mvh Alice med Matte Nini och brorsan Prinzen

 

Annie

Här är vårt älskade lilla yrväder Annie.
Hon är en 5 årig Bichon Havanaise som är ett litet mirakel eftersom hon inte andades på flera minuter när hon föddes. Husse gav mun mot mun-metoden och svängde henne i luften och till slut så lyckades han väcka henne till liv.
Världens sötaste & underbaraste lilla vovve, som snurrar som vinden runt runt när hon blir glad 🙂
Catharina Sjödin

 

Kira kopia

Här är min galning Kira ♡ En renrasig monstertax 😉 Hon är 16 månader och en blandning mellan schäfer, rottweiler och rhodesian ridgeback. Vi går just nu allmänlydnad 2 och hoppas på att till hösten kunna börja på Agility 🙂
Hälsningar Carina och Kira

 

James, Charlie o Nils

Här är tre sötnosar och bästa vänner.
Från vänster: James, engelsk staffordshire bullterrier, Charlie, chihuahua, och Nils, även han ”staffe”.
Cecilia Zetterberg, ägare av James & Nils, har fotograferat. Bilden har Charlies matte Anna Lindman skickat in.
Mvh Anna L

 

Millie kopia

Ligger på landet i solen och läser senaste numret av Härliga Hund. 2-åriga Millie ligger i skuggan under solstolen. Hon är en cockerpoo och i veckorna går hon på dagis i centrala Stockholm. Hon älskar att vara på landet och slipper kopplet hela helgen. Jaga bollar, spana ut över viken och gå på promenad i skogen är vad hon gillar bäst.
Hälsar matte Helene Henriksson

 

Exon

Här kommer en bild på min älskade prins Exon. En jaktlabrador på 2 år som förgyller mina dagar ♡
Exon är min bästa vän och träningskompis. Tillsammans tränar vi främst tävlingslydnad och spår. Men testar även på lite av varje såsom sök, rallylydnad och lite trix.
Stolt matte till denna prins heter Nina Lilja.