Veckans sötnosar
Nova avporträtterad av Elin Johansson.

Veckans sötnosar

Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag. Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till

red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

Nova

Detta är min hund Nova! Hon är en papillon/lhasa apso på 1,5 år! Vi tränar och tävlar i agility tillsammans! Jag tar ofta bilder när vi tränar och jag gillar även att försöka måla Nova! (se ovan)
Elin Johansson, 13 år

 

Tex

Här vår 3-årige basset fauve de bretagne-hane Tex. Han älskar att få springa fritt i trädgården och få göra precis det han vill. Leka, jaga fåglar eller bara vila!
Klara Ringeborn

 

Rocky

Jag är en underbar staffordshire bullterrier-kille på 2 år som heter Rocky. Älskar lek och mat (mest husse o mattes mat). När det är extra varmt ute så är båtturerna bäst.
Sandra Jonasson

 

Otis

Det här är vår Otis, han är en Lagotto romagnolo. På bilden är han elva veckor. Nu har han bott hos oss i några veckor till och vi fortsätter att lära känna vår valp och försöker fostra honom till den bästa hund han kan bli. Han blir bara sötare för varje dag!
Jannie Holmquist

 

Finn

Här är min finska lapphundskille Lapinlunas Leijona. Leijona betyder lejon på finska och man kan nästan förstå varför han heter det va? 🙂
Till vardags kallas han däremot Finn och är världens finaste och roligaste lilla kille på 13 månader. En stjärna i skogen och en rar nalle i soffan.
Anna Brändström

 

Figaro

Figaro, 3 år,  i blåbärsskogen.
Jaan Härmä Berglund

 

Doris

Vår underbara mops Doris 1,5 år. Hon älskar leka och busa med sina kompisar. Vi bor i Höganäs i Skåne och har gått kurser på Brukshundsklubben och varit på utställning ett par gånger. Det har gått bra och har varit roligt.
Iréne Jarhl

 

Baloo

Här sitter vår mittelspitzvalp Baloo, ca 12 veckor, och skrattar. Vi bor i Esbo, Finland!
Joachim Holmström