Veckans Sötnosar!
Vi heter Boris, Blue Nemo och Milo. Vi är de tre musketörerna av rasen shetland sheepdog. Boris är snart 5 år, Blue Nemo kallas oftast endast för Nemo är snart 3 år och Milo är snart 10 månader.Zandra Bengtsson

Veckans Sötnosar!

Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag. Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till

red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

BLIZZA_BERNER_SENNEN

Detta är min underbara hund Blizza. Hon är en berner sennen på snart 5 år. Bilden togs på en utsiktsplats i Haverdal som kallas Skallen. Ett par hade gift sig dagen innan därav hjärtat.
Karin Svedenbrant

 

DIESEL_SCHÄFER

Här är min 6 månader gammal valp Desiel som ligger och har en liten pratstund med min kanin Tornado 🙂
Hälsningar Moa

 

MACALLAN_TERRIER_NY

Macallan är en strävhårig foxterrier-hane från Jig´s Kennel i Sjöaryd, Hovmantorp. Han är 7 år och i sin bästa ålder, tycker matte. Macallan är en fantastiskt rolig, påhittig och glad hund. Han är läraktig och hittar gärna på egna lekar och ger sig själv många busiga uppdrag.
Macallan är mycket tacksam för att de Småländska uppfödarna, Lillemor Blanc, Maud Lind Ring och Pia Rydberg är så måna om sina valpköpare och bjuder in till trimkurs varje år. I och med detta blir matte duktigare på att trimma och Macallan snyggare till vardags. Macallan GILLAR!
Annika Persson

 

JACK_AFGHAN_NY

Är jag inte vacker så säg …
Afghanen Jack, 7 år, poserar stolt framför kameran.
Marika van Emden

 

TIN_YORKSHIRETERRIER_NY

Detta är Iza, en yorkshireterrier 5 år. Iza är vår första hund. Vi tränar agility på Svedala brukshundsklubb och det gillar Iza jättemycket.
Ann-Catrin Christensson

 

DINA_SCHÄFER_NY

 

Det här är min schäfervalp Dina. Hon är 10 veckor på fotot. Hennes största nöjen är att bada i sin vattenskål och att bita katten i öronen.
Anci Lampe

 

SIMBA_NY

Här är vårt underverk, goldenkillen Simba från kennel Roxanne (Roxanne Waterloo Sunset).
På bilden är han 12 veckor.
Det är vår första hund, och vi är alla i familjen huvudlöst förälskade … :-).
Kristina Wakander

 

HELIX_NY

Detta är min härliga australian shepherd Helix, 10 veckor.
Han är världens godaste och gladaste kille tycker vi. Så mycket kärlek i en liten kropp.
Victoria Kullberg