Veckans Sötnosar!
Det här är mina två badtokiga Bordercollie hundar. Stora hanen Collin är 9 år och lilla tiken Annie är 7. De älskar varandras sällskap och förutom att bada älskar de spår, sök och uppletande.Matte och Husse, Cecilia och Hugh Jones

Veckans Sötnosar!

Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag. Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till

red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

Jumjum

Detta är Jumjum, vår west highland-vovve. Han är 2, snart 3 år. Jumjum är väldigt busig och tror ofta att han är lika stor som en schäfer. Vi tog över Jumjum från hans gamla ägare som har en kennel för att han rök ihop med den andra hanhunden som bodde där. Då jag egentligen är allergisk fick han komma hit 2 veckor för att se om det funkade. Och tro det eller ej, men jag behövde inte ens ta medicin. Vi blev glatt nya ägare till Jumjum.
Ellen Fredriksson

 

Allan

Allan är en fransk bulldogg-valp på 5 månader. Han är en riktig charmör och älskar att busa med ”pip-grisen”!
Amanda skålberg

 

Dino

Sommarlov med blandisvalpen Dino.
Anna Holmberg

 

Lucky

Det här är vår 14 veckor gamla sheltievalp Lucky. På bilden har han fångat en liten badanka från badbaljan som han stolt visar upp!
Emilia Jakobsson

 

Madde

Hej, jag är yorkien Madde 2 år. Om min matte inte har något gott att bjuda på då hon vill koppla mej, gömmer jag mej under bordet. Viftar hon med en bit torkad höna, då är jag där!
Dorita Rasinaho

 

Puzzel

Här Puzzel, han är en chow-chow på 8 veckor. Farligt söt och social. Busig och lekglad liten kille ❤️ Som vi älskar massor!
Familjen Bjarnevi/Liutu

 

Zero o Arya

Det här är två av mina ”barnbarn” – det är Zero, 4 år, och lillasyster Arya, 5 månader. Naturligtvis är rasen jack russel.
Anki Husberg