Veckans sötnosar
Här är Törnlundas Blueberry Hill "Zaga" :) Hon är en shetland sheepdog, rasen även kallad sheltie. Zaga är snart 4 månader och älskar att vara ute och busa (även inne med storebrorsan såklart)! Hon älskar mat och godis. Och det är tänkt att hon ska bli en liten utställningsprinsessa! ;)Emily Larsson

Veckans sötnosar

Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag. Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till

red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

Lady_n

Lady heter skönheten på den fina sommarbilden. Hon är fyra år gammal och är en blandras mellan dvärgpinscher och chihuahua.
Matte heter Inga Hellberg

 

Black Blossom_3336 kopia

Här är min sötnos Black Blossom Troll Rádná, en 3 månader gammal Finsk lapphundstik som bor i Jokkmokk. Rádná betyder ”kamrat” på nordsamiska, och det är precis vad hon är: en kamrat, både till mig och till sin ”storasyster” Joska (Black Blossom Troll Kajsa).
Sanna Larsson

 

Kimmy

Det här är Kimmy 4,5 år. Han är en golden retriver-kille från Uppsala.
Han är en riktig njutningshund som älskar att leka, bada och vara med familjen. Han tar dagen som den kommer och han är alltid snäll och positiv mot dom han möter!
Lena Norrman

 

Rut

Det här våran Rut, 1 år, som ofta njuter av fläktande vind i bilen den här varma sommaren!
Ulrika Asserhed

 

Chili (1) kopia

Jag heter Chili  och är en dvärgpudel på 3,5 år. På bilden ligger jag och blänger på matte för hon var tråkig när hon kom hem trött från jobbet och bara satte sig i soffan.
Men självklart piggnade matte till och det blev en superkul lekstund tillsammans. Det bästa jag vet är att vara nära min matte och husse, men bollar gillar jag allra bäst!
Vov vov
Chili (Matte heter Sabina Karlsson Rostai

 

Alva o Puffen kopia

Dessa sötnosarna heter Alva (rottweiler) och Puffen (mopsblandning) och när Puffen är på besök hos Alva älskar dom att ligga och mysa i soffan! Alva är 5 år och Puffen 3 år, de träffades när Puffen var valp och har varit vänner ända sen dess! Storleken spelar ingen roll, de är bästa vänner trots storleksskillnaden! Puss och kram ifrån sötnosarna Alva och Puffen!
Anna Johansson

 

Sindra kopia

Välkommen till oss Sindra!
Nu har du blivit 10 veckor. Kul att du kom till oss tycker matte o husse och naturligtvis hundkompisen Ronja som du är släkt med från samma beaglefamilj.
Ettrig som bara sjutton, biter dig fast i Ronjas öron, leker och busar och är aldrig, aldrig tyst. Du pratar hela tiden utom när du sover. Vi älskar dig!
Ulla Schröder