Veckans sötnosar vecka 39
Dvärgpudeln Oscar har full koll från sin favorit-bäver-stubbe. Han är 10 år och mycket energisk.Matte Ulla Palmér

Veckans sötnosar vecka 39

Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag. Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till

red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

Electra kopia

Här kommer en bild på Electra 18 månader hon är en Mittelspitz. Hon
kommer från Jappetassens kennel och heter Lady Marmelad på stamtavlan.
Electra är först ut i soffan och lägga sig i solen i trädgården. Hon är en aktiv och kelen hund som gärna vaktar sin matte! Hoppas att se henne i Härliga Hund, för hon är min lilla älskling!
Marie Wurm

 

Neo

En sommarbild på min Pomeranian kille Neo som är 1 år och 10 månader. Han älskar att vara i stugan där han kan leka och springa ut på bryggan för att sedan ta sig ett dopp. Det har varit favoritsysslan i sommar när det var så varmt!
Carina Rindbäck

 

Viggo

Här har ni Viggo, en pudelvalp på 13 veckor, som firar att miljöträningen inne i stan gick så bra. Glass i stora lass!
Matilda Sandell

 

Läif kopia

Här är vår Läif, snart 5 månader. Han är en lagotto romagnolo; en italiensk tryffelhund. Han älskar att spåra och gräva och hans favoritleksak är en rosa liten mjukisfågel. Läif är det bästa som har hänt oss och är vår bästa vän.
matte Sophie och husse Tommi

 

Theo kopia

Detta är min lilla ögonsten Theo. Han är en snart 8 månader ung shih tzu/chihuahua-blandis. Theos intressen är bland annat att busa (särskilt med sin fyrbenta bästis Älsa), simma, åka på utflykter och vara på hundklubben.
Elin Kreku

 

Ozzy

Ozzy vill gärna vara med och tala om att han tycker att Härliga Hund är en trevlig tidning med mycket bra tips och trix, och fina vovvar såklart.
Han är en sprallig sheltie på 1 år som älskar att hålla igång och busa. Världens bästa hund enligt husse och matte. Han är alltid så himla glad.
Josefine

 

Malte kopia

Skickar en bild på vår labradoodlevalp. Vi har just kommit hem efter att vi hämtat honom. Han är här snart 5 månader gammal. Vi har haft honom i 1 mån. Tack för en jättetrevlig tidning. Började prenumerera på den när vi fick reda på att vi skulle få Malte.
Gill Bokmark