Veckans Sötnosar v 8
Min nalle Björn Alfons som snart fyller 10 år. Är av rasen golden retriever.Matte Gerd Blixt

Veckans Sötnosar v 8

Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag.

Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

Texas kopia

Det här är Texas, ca 6,5 år. Jag har adopterat från Rumänien och han har varit hos mig i snart 5 år. Han är världens snällaste!! Efter att han upplevt så mycket negativt från människor så är det helt otroligt hur snäll han är, det är 100 procent godhet i den här lilla hunden! Han är frisk, gosig, alltid jätteglad och tycker om både människor och djur!
Ingela Johansson

 

Eroz kopia

Eroz älskar att ligga på mig och vila i soffan! Han är en amerikan bully-hane på 5 månader. Han är en livlig lite valp! Han charmar alla med sina goa pussar!
Camilla Friberg

 

Mandu kopia

Här är Mandu, en femårig jack russell-hane. Älskar att leta efter saker i snön och efteråt ser han ut så här.
Betina Lindström

 

Cimba kopia

Vår sötnos Cimba, 3 år. Hon är mycket social och snäll och tycker om att vara ute i skog och mark.
Birgitta Rudin

 

Freja o Daisy kopia

Här är jag, Freja, 2 år gammal med min kompis, Daisy, 6 månader. Jag är en blandning av bichon havanais, malteser, lhasa apso och powder puff. Daisy är en bichon bolognese. Vi båda bor i Göteborg och när våra mattar träffas och fikar så busar vi mycket ihop!
Hälsningar frejsan_spejsan på instagram
Lisa Landelius

 

Wilgot o Lovis kopia

Här kommer några bilder på mina älsklingar. Lovis den tigrerade är en fransk bulldogg-tik på 14 månader. Hon har nyligen blivit storasyster till Wilgot. Wilgot är också en fransk bulldogg, fast en fawnhane på 11 veckor. De har blivit allra bästa vänner och gör helst allting tillsammans. En av deras favvogrejer är att bli fotade, vilket kanske syns. Att lära sig nya tricks ligger också högt upp på listan.
Evelina Berger

 

Felicia kopia

Det här är vår sötnos Zara Adagio Sostenuto, hon kallas för Felicia och är en yorkshire terrier. Hämtade hem henne för ca 3 veckor sedan, det var en lång resa då vi importerade henne från Polen. Hon är nu 4 månader gammal, älskar att busa med sin nalle och sova på min kudde. Nu är det full fart på träning inför första utställningen.
Andréa Borg

 

Zally kopia

Dvärgpudeln Zally är 10 år. Hon bor hos sin matte i Lund och är glad i allt o alla.
Stina

 

Här hittar du förra veckans Sötnosar!

Pst! Följ oss på Facebook! Så missar du inget.

Du prenumererar väl på Härliga Hund? Annars är det snabbt gjort med ett klick här!