Veckans Sötnosar v 52
Hej, Ninja, Exxon, Blondie och Pixel vill bara önska alla på Härliga Hund och alla läsare en riktig God Jul och ett Gott Nytt År!matte Linda

Veckans Sötnosar v 52

Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag.

Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

Thilda kopia

Bedlingonterriern Thilda som snart är 8 månader gammal är redo att träffa tomten för första gången! 🙂
Malin

 

Frank kopia

Detta är frallan Frank. Han är 1 år gammal (fyllde år den 12:e december). Här ligger han i fåtöljen hemma hos sin ”mormor” och försöker övertyga henne om att han ska få öppna en av sina julklappar. Ha ha.
Jag, matte, heter Sanna Rydén

 

Alvin

God Jul önskar utbildade besökshunden Alvin! När han inte jobbar eller agerar tomte tycker han om allt som har med skogen att göra och att lära sig nya trix.
Mattes ögonsten!
Åse

 

Thor kopia

Det här är Thor, schäfer på 2 år. Han är jätteförtjust i morötter och bananer. Thor är snäll, glad, tillgiven, busig, lättlärd och lyhörd.
Albertina

 

Evita kopia

Här är vår sötaste tärna Evita, welsh corgi cardigan, då hon blev 11 månader på Luciadagen.
Annica

 

Mille kopia

Hej, Mille heter jag. Jag är 9 år och en blandning mellan nakenhund och phalène, å är söt som bara den. Bor i Göteborg i Hisings-Backa. Där bor även matte Cecilia Hallongren med lillmatte och lillhusse också. Tycker om utevistelse med mycket spring och sök. Hoppas på snö som är så roligt. Så här års så är det mycket ljus över allt så man får bidra med vad man kan. Försökte mej på att vara en gran med ljus.
Ha en God Jul på er!
Sissi

 

Lukas kopia

En liten stjärngosse kom och lussade. Lukas, 4 år, från Sundsvall.
Annette

 

Lucas kopia

Detta är Lucas som är en chihuahua på 5 år, världens snällaste hund som charmar sig in hos alla han möter. Han är alltid glad och snäll och han önskar er alla en God jul!
Tina

 

Birdie kopia

God Jul önskar boxertrion, Birdie, Dogglas och Dorisi Luleå!
Cecilia

 

Honey o Nikki JUL-15 kopia

Här kommer en julhälsning från våra pälsklingar Honey och Nikki! Honey är 4 år och en blandning mellan engelsk cocker spaniel och tibetansk terrier, Nikki är 10 månader och en blandning mellan engelsk cocker spaniel, lhasa apso och bichon frisé.
God Jul önskar matte Helene, husse Kenneth, Honey och Nikki

 

Akira kopia

Detta är Akira. Hon är en blandras mellan shih-tzu och lhasa apso. Akira är min lilla bebis. Hon betyder allt för mig. Utan henne är jag inget. Akira älskar godis, agility, sova & pussar!
Elin & Akira

Här hittar du förra veckans Sötnosar!

 

Pst! Följ oss på Facebook! Så missar du inget.

Du prenumererar väl på Härliga Hund? Annars är det snabbt gjort med ett klick här!