Veckans Sötnosar v 50
Här är våra älsklingar Eddie och Tufsa. Eddie är en fransk bulldogg som är väldigt förtjust i mat och snygga hundtjejer. Tufsa är ett busfrö på 18 veckor som älskar att hoppa och springa. Hon är en mysig blandning av papillion och pomeranian.Ida och Jens

Veckans Sötnosar v 50

Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag.

Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

Cindi & Nelli

Under de senaste tre åren har jag varit sjukskriven för utbrändhet. Under den tuffaste perioden, när min man var på jobbet och vår dotter var i skolan, så var det dom här två som fick upp mig ur sängen på morgnarna och som gav mig glädje och skratt i vardagen.
Cindi heter Rowanblossom’s WS Ripvide och är en flatcoated retriever och Nelli heter Deveritas Heta Helena och är en rottweiler.
Är så oerhört tacksam <3
Jessica

 

Solis kopia

Vårt nya yrväder Solis får man försöka fånga när hon vilar. En underbar tibetansk spaniel med mycket energi. Och söt som få …
Rose-Marie

 

Frasse kopia

Här kommer en bild som jag tog för någon vecka sedan på vår urmysiga hund Frasse. Frasse är 3,5 år och älskar att vara lös i skogen samt ligga i knät och mysa.
Åsa

 

Jenni kopia

Här är en riktig sötnos, vår fina schapendoes Jenni.
Gabriella

 

Börje kopia

Börje, 4 år, kom fram stolt och visade matte att han varit i gräddskålen!
Sandra

 

Balder kopia

Denna lille prins heter Balder, är av rasen staffordshire bullterrier och blev nyss 18 månader gammal. En riktig liten glädjespridare och clown. Älskar bollar, pinnar, sina gosedjur och MAT;) Han är dessutom själv ett riktigt litet gosedjur som gärna myser i famnen och under täcket!
Ida

 

Prins Zhivoy kopia

Prins Zhivoy är en borzoi på snart 2 år. Att springa är livet för denna kille.
Lotta

 

Kajsa kopia

”Tänk att matte alltid tappar handsken …”
Kajsa, dvärgschnauzer, 10,5 år nu i november.
Christina

 

Här hittar du förra veckans Sötnosar!

Pst! Följ oss på Facebook! Så missar du inget.

Du prenumererar väl på Härliga Hund? Annars är det snabbt gjort med ett klick här!