Veckans Sötnosar v 49
Det här är mina två härliga hundar! Bozz, en siberian husky på 5 månader, och Frazze, en dvärgpudel på 6 år. Dom älskar att vara i skogen och leka men även att agera fotomodeller. Men om Frazze får bestämma vill han nog ligga inne i soffan när det är så här kallt! God jul från oss :)Bozz, Frazze, Emma & Wiktor

Veckans Sötnosar v 49

Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag.

Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

Doris kopia

Här är Doris, 6 månader, ute i sin första snö i Simsjön utanför Skövde. Doris är 50 procent toypudel, 25 procent malteser och 25 procent shih tzu, alltså 100 procent söt.
Emma

 

Stella kopia

Här är Stella, en 3 1/2 år gammal dansk-svensk gårdshund. Hon älskar att grymtande böka med nosen i marken i jakt på nya spännande dofter och det bästa sommartid är att lata sig i solen. I våras gick vi en viltspårskurs så det jobbar vi med nu. Så klart är hon fenomenal på att spåra.
Isabell

 

Zigge kopia

Min kära Zigge.
Karin

 

Attila kopia

Det här är Attila, en 5,5 månader gammal blandras mellan boxer, bullmastiff, amstaff och rottweiler. Byracka som hans husse brukar säga!
Oerhört lättlärd och social. En riktig charmig ung herre.
Carina

 

Hirmu kopia

Hirmu, papillon 11,5 år. Pigg och glad som nyfiket vill vara med överallt.
Marjut

 

Tosca kopia

Det här är Tosca, welsh springer spaniel. På bilden var hon bara 10 veckor gammal och nu i december så fyller hon hela 3 år. Min sötnos som älskar att spåra och leka med matte samt att pussas!
Fanny

 

Aina1 kopia

Hej, jag heter Aina och fyller 3 år den 6 december 2015! Jag älskar att leka i sanden.
P

 

Moa kopia

Här kommer några bilder av min goa cavalier king charles spaniel Moa. Hon har nyss fyllt 11 år och är min ögonsten. Hoppas hon kommer med i bästa tidningen.
Jag har varit med sen starten och har alla nummer 🙂
Ulla

 

Här hittar du förra veckans Sötnosar!

Pst! Följ oss på Facebook! Så missar du inget.

Du prenumererar väl på Härliga Hund? Annars är det snabbt gjort med ett klick här!