Veckans Sötnosar v 48
Det här är Charlie, schapendoes (holländsk vallhund) 2,5 år. Han älskar att vara i skogen och slappa framför teven med ett ben.Emelie

Veckans Sötnosar v 48

Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag.

Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

Jameson kopia

Här är en bild på vår underbara border collie Mr Jameson. Han är fem månader och vi har hämtat honom från Irland. Han är en pigg och supermysig liten krabat.
Matte Marie

 

Eddie kopia

Eddie är en härlig fransk bulldogg på tre år. Efter stora problem med sin mage så verkar han äntligen må bättre. Vi är så glada att han är kvar med oss och hoppas på många år till med vår älskade kille.
Ida

 

Lizzy kopia

Detta är Lizzy, en 2-årig australian cattledog som precis fyllt år. I Lizzys fall gäller verkligen uttrycket ”kärt barn har många namn”. Grävlingen, tvättbjörnen, crazy dog, cuddle dog, monstret … Ja, ni ser. Men älskad är hon! Det bästa Lizzy vet är att valla får och att träna med klicker, då bara skakar hon av förväntan.
Kram från oss!
Emira

 

Geroni kopia

Här är Geroni från Rättvik. Drygt 4-årig schäfertjej.
Karin

 

Tindra kopia

Här är jag, Tindra (Rödmossans Vildis) 1 år och 4 månader gammal och finsk lapphund! Världens goaste sötaste och snällaste vovve.
Annika

 

Tindra 2 kopia

Tindra av rasen norsk älghund grå. Hon är sju år och världens finaste kompis. Brukar hoppa upp i mitt knä och gosa när jag ser TV.
Astrid

 

Ina kopia

Min 9-åriga Ina som är labbe/golden-blandning. Hennes godis är äpplen. Hon är snäll och älskar alla. Ina gillar att bada och gå långa promenader i skogen och äter blåbär direkt från blåbärsriset.
matte Pio

 

Akiles kopia

Hej, jag heter Akilles och är en liten rottweiler på 3 1/2 månad. Jag älskar husse, matte och att träffa på nya hundar som jag kan leka med, men det som jag älskar mest är höstlöven som jag kan knapra på. Visst är jag lite söt?
matte Karolina och husse Ivan

Här hittar du förra veckans Sötnosar!

Pst! Följ oss på Facebook! Så missar du inget.

Du prenumererar väl på Härliga Hund? Annars är det snabbt gjort med ett klick här!