Veckans Sötnosar v 47
Detta är två berner sennen-tikar när dom var 10 veckor gamla, riktiga "nallebjörnar". dom heter Klintgårdens Bonnie & Bella och är från Helsingborg!Petra

Veckans Sötnosar v 47

Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag.

Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

Texas kopia

Hej, jag heter Texas och är en korsning mellan amstaff och pitbull. Jag är 18 veckor gammal och älskar min matte över allt annat på denna jord och att ligga och gosa i hennes famn och sen busa med henne tills hon inte orkar mer.
Magdalena

 

Rex kopia

Rex, 10 veckor gammal, shetland sheepdog, är mitt busfrö som just nu ska smaka på allt. Det finns bara en på- och avknapp just nu. Här smakar han på min kiwibuske. Han är en liten hjälpreda i trädgården. I slutet på november ska vi gå på valpkurs. Han kan sitta fint och kommer på inkallning. Han är en underbar dunboll, min bumbibjörn.
Theresia

 

Avec kopia

Det här är min söta lilla cavalier king charles spaniel Avec, 12 år. Avec är världens snällaste hund som dessutom är både mormor och farmor. Avec är den som inte ger upp i första taget, efter några sjukdomsfall är hon nu på banan igen och är piggare än någonsin! Det bästa som finns är att få vara med sin familj och dessutom är agility något som denna lilla tjej älskar. Pigg och glad är min lilla favvotjej och jag är så tacksam att få ha henne vid min sida, hon är veklingen en riktig sötnos.
Ellinor

 

Gimli kopia

Här är en bild på min lhasa apso/pomeranian mitt bland höstlöven i Norrköping. Gimli gör alltid sitt bästa för att charma alla, ja ni förstår nog att han lyckas också. Hans bästa vänner är hemmets kisse och mattes och husses kompis 6-månaders bebis. En sann glädjespridare oavsett vad.
Erina

 

Pinoo kopia

Pinoo, 21 månader. Perro de agua espanol.
Jennie

 

Enzo kopia

Här är Enzo (Bixbons Caliber). En långhårig schäferhane på snart 5 år. Manke: 69, vikt 43.
Magnus

 

Marvel kopia

Marvel, 4 månader. Han är en australian shepherd som älskar att busa, spåra och leka med alla sina hundvänner.
Linnea

 

Foxy kopia

Känner att jag måste dela med mig av min lilla lövterrorist. Foxterriern i lövhögen heter Foxy Lady, kallas Foxy och är 3 år.
Vi önskar alla en härlig höst!!
Gittan

Kolla! Vi finns på Instagram också!

Du prenumererar väl på Härliga Hund? Annars är det snabbt gjort med ett klick här!