Veckans Sötnosar v 46
Detta är Bailey, 8 månaders jaktlabbe ute i skogen på buspromenad, hans favoritrunda! :-)Carina

Veckans Sötnosar v 46

Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag. Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till

red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

Greta

Detta är söta Greta som är 9 månader gammal. Hon är en blandning av nakenhund och shihtzu. Älskar att leka och busa med sin kompis, katten Kajsa.
Elisabeth

 

Chico

Jag heter Chico och är en blandis av Chinese Crested och Chihuahua. Jag fyller hela 10 år nu i december, men känner mig fortfarande som en liten valp i kropp och själ:)
På den här bilden så är jag och matte ute och cyklar en sväng, älskar när vinden blåser i håret men inte i ögonen, därav dom coola brillorna och mitt fina Adidog linne som skyddar lite mot solen!
Tack för en helt super bra tidning!
Chico & Mian

 

Lexus

Här är världens sötaste lilla Lexus! Han är en 6 månader schäfer/berner sennen-mix som älskar att vara med överallt! Nu under hösten har han upptäckt världens bästa leksaker, pinnar och löv 😉
Karolina

 

Luna

Det här är Luna och hon är en riktig sötnos! På onsdag fyller hon 3 år. Hon gillar att busa med Sigge som är en 6,5-årig blandras som också bor hos oss. Men mest gillar hon nog att bara chilla och mysa.
Anja & Patrik

 

Milou

Här är vår lilla sötnos. Milou är en yorkie som nu är fyllda 7 år och vår guldklimp. Lika stark vilja som han är söt och mycket hund i litet format.
Pernilla och Christian

 

Milton

Här är våran underbara hund Milton. Han är en cocker spaniel som är 9 månader. Nu har äntligen snön kommit! Det är första gången Milton får uppleva snön och han älskar det. Han vill bara vara ute och springa, hoppa och rulla sig i snön.
Ulrika

 

Mollie

Här är min busiga, söta, underbara Mollie. Hon är en pomeranian på snart 9 månader. Hon är väldigt lekglad, tycker om att busa med sina många leksaker och njuter av att vara ute i naturen. Hon är min bästa vän sedan dag 1 🙂
Hanna

 

Pepsi o Ammi

Här är Pepsi & Ammi, ett syskonpar av rasen chihuahua, 6 månader, som verkligen älskar varandra. Visst slåss dom så det ryker ibland. Men för det mesta är de så här underbara!
Rose-Marie