Veckans Sötnosar v 45
Höstbild på mina tre boxrar. Introduce Don Quijote "Dogglas", Doris, Korad Lp1 JamBeLees Birdie "Birdie".En ängels själ i en gangsters kropp är hur folk brukar beskriva boxern. Härliga hundar med massor av energi och de ger mig så mycket kärlek och glädjeCecilia

Veckans Sötnosar v 45

Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag.

Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

Elsa kopia

En savannbild på lejonet Elsa? Nej, detta är min underbara tollare/golden Elsa på oktoberpromenad i skogen i Hamburgsund,  Bohuslän.
Maria

 

Iza kopia

Iza är min älskade vovve. Världens lyckligaste, gladaste och underbaraste hund. Iza älskar alla och alla älskar henne. Hon är en spansk gatuhund som kom till mig för 3,5 år sen. Hon har fått en andra chans och det var det bästa beslut jag någonsin tagit när jag adopterade henne.
Lotta

 

Elsa bulldogg kopia

Vår lilla snutta och prinsessa Elsa är en blandning mellan engelsk bulldog och old english bulldog. Hon är idag ett och ett halvt år och är en go, otroligt tillgiven, sällskapssjuk och glad tjej.
Carina

 

Zola kopia

Här är en riktigt härlig bild på vår snart 5 månader gamla kromfohrländer Zola (Aqualines Jalpa). Jag måste bara få dela den med er.
Ulla

 

Budda kopia

Hej mitt namn är Buddha. Jag är en sprallig liten kille med livsglädjen på topp! Jag är en liten blandis mellan mops 50 % papillon 50 % på 1 år.
Älskar att ligga och njuta när solen skiner, inne eller ute spelar ingen roll som ni ser.
Buddha

 

Minus kopia

Detta är Minus! Engelsk cocker spaniel på 3 år. Vi fick honom till oss när han var 10 månader gammal. Vi har börjat ett väldigt aktivt hundliv med rallylydnad, lydnad, spår och promenader med hundgänget som vi båda älskar sen vi fick honom. Han är min ögonsten.
Petra

 

Sallie kopia

Sallie

Senja kopia

Senja

Mina pälsklingar: Sallie – 2,5 år, en blandras där pappan är border collie och mamman golden, schäfer och setter. Senja – 1,5 år, en blandras där pappan är schäfer och mamman golden, labrador och border collie.
Mina underbara hundar som följer mig i vått och torrt. Träning, promenader, bus, gos och lek är deras bästa i världen.
Lotta

 

Här hittar du förra veckans Sötnosar!