Veckans Sötnosar v 45
Detta är min underbara papillon Mimmie som är 8 år. Hon är en stor hund i en liten kropp med en stor och härlig personlighet. Hon är intelligent och klok som en bok. Hon älskar promenader och lek, och både små och stora äventyr.

Veckans Sötnosar v 45

Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag. Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till

red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

Aska DSC_0303 kopia

Jag heter Aska och är en tre månader gammal taxvalp! Jag bor i Jönköping och ska bli en jakthund när jag blir stor. Fast just nu går livet mest ut på att sova och busa med husse och matte 🙂
Matte heter Josefin Strand och husse Sebastian Josefsson

 

Bambu kopia

Här är min söta Bambu! Han är en 4 månaders bichon havanais. Han är en lugn och rolig kille som älskar att jaga sin egen svans! Nu till hösten är han nyklippt!
Debbie 11 år.

 

Chanel image1

Chanel, kinesisk nakenhund, 4 månader. Världens underbaraste lilla tjej som är lycklig nu när hösten är här och alla löven blåser omkring som hon kan leka med.
Lina

 

Cookie kopia

Är det något Cookie, som är en 2,5-årig cavaliere king charles-tik, avskyr så är det att vänta på bussen. Hon måste alltid hitta på något bus.
Matte Katarina Isoluoma Scholvin

 

Hedvig

Det här är min lilla Hedvig förra vintern. Hon är nu ett år gammal och helt underbar!
Jennifer

 

Leo

Jag heter Leo och är 8 år. Jag är en blandis eller en designerhund som min matte hellre säger. Min matte räddade mig från ett liv på gatan i Spanien för 6,5 år sedan. Idag är jag den lyckligaste hunden i världen med en matte och husse som skämmer bort mig varje dag. Jag älskar korv, långa promenader, mysa i soffan och jaga ”korrar”.
Anna

 

Mimmi IMG_6188 kopia

”Spegel, spegel på golvet där, säg vem som sötast i världen är?” Jo, Mimmi sötast i världen är!
Mimmi är 3 år och en blandning av bichon frisé/bichon havanais och hon är den gulligaste, snällaste och roligaste kompis som finns!
Mirella Winnebäck

 

Picasso DSC01565 (2) kopia

Här har vi Picasso, en staffordshire bullterrier på drygt 1 1/2 år som glatt hänger med på det mesta men allra helst tränar agility och spelar fotboll tillsammans med lillmatte. Det finns egentligen bara en sak hon ogillar – att promenera i regn.
Helen

Här kan du se förra veckans Sötnosar!