Veckans Sötnosar v 44
Min ridgeback Ozzie då han var en liten skrutt. I dag är han 3 år fyllda. Han är stor å snäll, har ett hjärta av guld för allt å alla. Tror visst Nalle Puh har haft en viss inverkan på honom.

Veckans Sötnosar v 44

Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag. Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till

red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

Bonnie kopia

Här ett foto på min lilla pomeranianvalp Bonnie.
Håkan Olhage

 

Joschi

Här är min hund Joschi som är en blandras på 1,5 år. Han gillar mat, göra konster, springa, jaga boll och mysa. Helst så nära som de bara går. Här hade jag tagit på honom slips för vi skulle på kalas, det gillade han inte.
Savannah

 

Sixten o Robinkompisar på altan kopia

Hej! Jag heter Sixten och är 7 år. I våras fick jag en liten kompis, som heter Robin. Först var han ganska jobbig, ville bara nafsa och slicka på mig. Men efter att jag morrat till ordentligt och sagt att jag minsann inte är hans mamma, har vi blivit vänner. Nu är han 6 månader och springer lika fort som jag – och vi har riktigt kul tillsammans!
Matte heter Doris Granberg-Jovér och nu försöker hon få Robin att bli lika lydig och klok som jag är . . . det är inte så lätt, minsann!
Doris

 

Turbo Halloween1 kopia

Glad halloween önskar Turbo och hans matte Olivia!

 

Viggo kopia

Jakttaxen Viggo, 11 månader, älskar allt som är trångt, varmt och mysigt!  Att ligga under täcket och sova är det allra bästa om man skulle fråga honom.
Mysig och intensiv är två ord som förklarar honom bra, de flesta fastnar för hans ”långa” kroppsspråk med de oemotståndliga valpögonen när huvudet är på sniskan!
Alla älskar Viggo.
Lovisa

 

Zambo kopia

Det här är Zambo, 10 år. Han är en dansksvensk gårdshund. Jag har haft honom sen han var 8 veckor och han är det finaste jag har 🙂
Camilla Millner

 

Zoe kopia

Här är min schäfer Zoe som är 7 månader. Hon är superenergisk, smart och lättlärd. Bästa jycken!
Galet gullig om jag får säga!
Sandra