Veckans Sötnosar v 43
Det är är min hund Tossan. Hon är 4 år gammal och ursprungligen från Polen. Tossan gillar att mysa och hålla på med agility och rallylydnad m m. Matte Mia karlsson

Veckans Sötnosar v 43

Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag. Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till

red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

alvinn

Här har ni världens sötaste finska lapphundsvalp, Lapp O Lagoms Alvin. På bilden är han nästan 5 veckor. Mycket bus finns det i honom, men det syns väl.
Pernilla Magnusson

 

Baloo

Det här är lilla Baloo, han är en glad och pigg liten papipoo. Baloo älskar att få springa lös i skogen och träna agility. Han är ett år och är snäll och trevlig mot alla.
Elin Berg

 

Diva o Lillasyster

Mina två underbara blandisar som alltid följer mig överallt. Här på semester i Härjedalen. Diva är yorkshireterrier/shih tzu, 2,5 år. Och till vänster Lillasyster, yorkshireterrier/chiuaua, 4,5 år.
Sandra Götesson

 

Keyla

Detta är min basenji-tik Keyla som är 4,5 år. Hon älskar att gå lång promenader och att kura ihop sig till en basenjiboll under en filt i soffan på kvällarna, men hon gillar absolut inte när det regnar för det är verkligen jätteäckligt att bli blöt 🙂
Åsa Borg

 

Simon

Skepp O’hoj! Fina Simon älskade turerna till city under varma sommardagar. Rasen är pumi. Simon är drygt två år och hänger alltid med.
Eva Jansson

 

sötnosar x 3

Alla goda ting är tre är väl en sanning som denna bild bevisar med råge? Varför nöja sig med en ras när man kan ha ett fång med olika blommor som på sina egna sätt får buketten att spira? Här ser vi pinscherkillen Åke, 4 år, shetland sheepdog Estelle, 2 år, och mopsblandningen Alice, 5 år. Tre härliga personligheter i en och samma flock.
Anna Disenmark

 

Unknown

Ville dela med mig av denna bild på min inte bara väldigt söta, utan också väldigt snygga hund. Zorro är en beagle på åtta år och har varit min hela sitt liv och halva mitt. Han må vara himla ”handsome” men hans personlighet slår det med (hund)längder. Även om skogen är hans rätta element nekar han aldrig gos i soffan, och han älskar barn! Att väcka folk genom att hoppa upp i sängen och överösa dem med blöta hundpussar tycker han också är väldigt roligt. En fulländad familjehund helt enkelt.
Joré & Zorro

 

Vinnie

Detta är Vinnie som jobbar som Vårdhund i Ängelholms kommun inom handikappomsorgen. Hans uppgift är att träna, motivera och sprida glädje och entusiasm bland personer som har någon form av funktionsnedsättning. Hundens medverkan utformas så att sociala, emotionella, fysiska och kognitiva förmågor utvecklas och stärks. Vi är ett utbildat Vårdhundsteam och Vinnie är certifierad vårdhund tillsammans med mig som är diplomerad Vårdhundsförare.
Mvh Carina Persson

 

Vito

Denna snygging heter Vito och är en ettårig chihuahua-hane. Här snodde han mattes pengar:) Fotografen är min bror Per.
Emma Ingersgård & Vito

Fler Sötnosar hittar du här!