Veckans Sötnosar v 41
Familjens solstråle Enzo. Enzo är en storpudel på tre år som gillar att busa och köra agility.Emmy

Veckans Sötnosar v 41

Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag. Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till

red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

Abbe kopia

Abbe, griffon petit brabancon på 2,5 år, väntar förväntansfullt på en liten smakbit av köttbullarna som matte Sara beställt till lunch.
Sara

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Labradoren Caruso, 8 år, och golden retrievern Adiba, 7 månader. Två fantastiskt glada och snälla hundar!
Evelina

 

Harry kopia

Här är en bild på beaglen Harry som är 3 månader och tuggar på allt. Ett ”smörgåsbord” kanske?
Ida

 

JUNIOR kopia

Här är vår Totti Junior. En rottweiler-kille på 18 månader som älskar att vara i centrum, träna och leka i ridhuset och sova i sängen (utan tillåtelse). Han tränar och tävlar vanligtvis lydnad, rallylydnad, spår, utställning och Htm. Men vi siktar även på att bli utbildad patrullhund i hemvärnet nästa höst.
Sofia & Totti Junior

 

Lucky kopia

Lucky som är en 6 månaders gammal sheltie älskar att få vara ute och röra på sig. Det bästa han vet, förutom mat, är när matte tar ut honom på baksidan och busar/tränar med honom.
Emilia

 

Nelly kopia

Hej, jag heter Nike och detta är min 4-åriga norwichterrier Nelly. Hon älskar mat (särskilt morötter) och att kela med alla. Hon älskar också att vara modell, jag tar många foton på henne som jag lägger ut på hennes instagram konto @nellythenorwich. Norwichterrier är en ganska ovanlig ras och många tar fel på de och norfolkterrier, enda skillnaden är öronen. Norwich har de uppåt och norfolk neråt. Nelly älskar att sova och kan sova nästan hela dagar.
Nike & Nelly

 

Samy o Sigge kopia

Här kommer en sockersöt bild på schäfern Samy, 4 år, tillsammans med ”lillebror” Sigge, 2,5 år. Sigge och Samy klickade från start för ungefär fyra månader sedan, när Sigge helt plötsligt bestämde sig för att flytta in. Jag brukar säga att jag i kattens ögon bara är den som ger mat, medan Samy är anledningen till att han stannar!
Sofie-Marie Karlsson

 

Turbo busen kopia

Jag heter Turbo och är en glad och busig bichon havanais-kille på 5 månader. Jag hittar ofta på en massa bus. Matte säger alltid åt mig att jag inte får göra saker som till exempel äta upp hennes smaskiga skor och kläder. Jag blir fotad väldigt mycket så därför tänkte jag nu dela med mig av en bild på mig från idag 🙂 Hej då så länge!
Olivia Hellström

 

Tyrion kopia

Det här är Tyrion, vår 4 månader gamla blandning mellan chihuahua, tax och malteser. Han är full av bus och världens goaste, alltid pigg på en strandpromenad, men gillar också att mysa i soffan. Han är vårt hjärta!
Matte Maria i Sätila